«Έκανα όλο ρόλους χαζών, κουτών και περιθωριακών»- Ποιος το είπε

«Δεν ένιωσα ποτέ μου ωραίος»

Δείτε στο βίντεο τις απίστευτες δηλώσεις του στην κάμερα και τι είπε για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

O λόγος για τον Πάνο Βλάχο. που είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του και εδώ και αρκετά χρόνια έιναι ζευγάρι με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Υπήρξαν φυσικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους και κάποιες φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού πριν από λίγο καιρό, όμως οι δυο τους διέψευσαν τις φήμες αυτές.

Με το ένα πόδι στο Los Angeles και με το άλλο στην Αθήνα, ο Πάνος Βλάχος μοιράζει τη ζωή του σε δύο ηπείρους. Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Glow και μεταξύ άλλων μίλησε για την εξωτερική του εμφάνιση, αναφέροντας:

«Δεν ένιωσα ποτέ μου ωραίος. Απεναντίας, από την πρώτη μέρα στη σχολή και αργότερα στο θέατρο, έκανα όλο ρόλους χαζών, κουτών και περιθωριακών. Δεν πιστεύω ότι η ομορφιά κρύβεται στους κοιλιακούς και στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, αλλά στο να προσέχεις τον εαυτό σου και να έχεις μια εικόνα που έχει αισθητική. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι όταν εσύ παρουσιάζεσαι κάπου εκεί έξω και είσαι περιποιημένος και μυρίζεις όμορφα, τότε κερδίζεις στο ημίχρονο τον συνομιλητή σου. Δεν μπορώ, επίσης, να καταλάβω γιατί εγώ απαγορεύεται να γράφω αυτό το λεγόμενο έντεχνο και πρέπει να γράφω μόνο pop τραγούδια. Το γεγονός ότι η εικόνα μου είναι pop δε συνεπάγεται και μια pop προσωπικότητα, απαραιτήτως».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top