Ο πιο περιζήτητος εργένης της Αμερικής είναι in love με την Kendall Jenner!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

To ότι η Kendall Jenner είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως είναι αδιαμφισβήτητο! Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η καριέρα της στον χώρο του modeling έχει φτάσει στο απόγειο! Έχει περπατήσει σε πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας και έχει γίνει πρόσφατα και αγγελάκι της Victoria’s Secret!

Στην παρούσα φάση της ζωής της φαίνεται να είναι μαζί με τον σταρ του NBA, Ben Simmons, με τον οποίο έχουν φωτογραφηθεί αρκετές φορές. Το όμορφο μοντέλο ωστόσο, έχει «κλέψει» την καρδιά κι ενός άλλου γνωστού αγοριού και όχι ενός «τυχαίου» αγοριού, αλλά του πιο περιζήτητου εργένη της Αμερικής.

Ποιος είναι αυτός;

Ο αρθρογράφος Jonathan Van Meter έγραψε στην Αμερικανική Vogue ότι η Kendall αρέσει στον εγγονό του JFK, Jack Schlossberg (John Bouvier Kennedy «Jack» Schlossberg). Ο νεαρός είναι 26 χρονών, έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Yale και το 2017 ξεκίνησε στο τμήμα νομικής του Harvard.  

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι όταν ο δημοσιογράφος βρισκόταν μαζί με την Kim Kardashian για τη συνέντευξη, κάποιο μέλος του συνεργείου ανέφερε τον ενθουσιασμό του Jack για την Kendall, αλλά και τη χαρά της Kim στην προοπτική μίας μελλοντικής τέτοιας σχέσης. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top