Obama εσύ... rock star: Πόσα πληρώνουν για να ακούσουν τη Michelle!

Η πρώην πρώτη κυρία Ομπάμα γεμίζει στάδια σε κάθε ομιλία για το βιβλίο της

15.000 θεατές, κυρίως γυναίκες, υποδέχθηκαν τη Michelle Obama στο Λονδίνο, σε εκδήλωση για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της.

Η πρώην πρώτη κυρία έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία ως συγγραφέας... της αυτοβιογραφίας της. Στο βιβλίο της, με τίτλο Becoming, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018, περιγράφει πώς κατάφερε να φτάσει από μία υποβαθμισμένη γειτονιά του Σικάγο, όπου μεγάλωσε, στον Λευκό Οίκο. Έχει πουλήσει ήδη 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και το ενδιαφέρον γύρω από την ιστορία της συνεχίζεται ακάθεκτο. 

Στο Λονδίνο, η Μισέλ κατάφερε να γεμίσει έναν από τους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους, την Ο2 Αρένα, με την τιμή των εισιτηρίων να ξεκινά από τις 500 λίρες και να φτάνει τις 2.000.

Michelle Obama - Επάγγελμα: Πρώην πρώτη κυρία

Το κοινό, κυρίως γυναίκες, χειροκροτούσαν κι επευφημούσαν -κάνοντας μέχρι και "κύμα"- σε κάθε της φράση.

Στην ομιλία της -μία συνέντευξη ουσιαστικά με τον Αμερικανό παρουσιαστή Στίβεν Κόλμπερτ- ήταν ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, και κάλεσε τον κόσμο που δε συμφωνεί με τις πολιτικές του να πάει να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές. 

Όπως είπε, ο σύζυγός της μπορεί να είχε δεχθεί κάποια κριτική κατά την προεδρία του, όμως δε βρέθηκε ποτέ αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη με σημαντικά κατηγορητήρια, όπως ο Τραμπ και οι σύμβουλοί του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top