Το μήνυμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τα γενέθλια του αδελφού του, Θάνου

Στο πλευρό του στην περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Θάνος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Γενέθλια είχε χθες, Σάββατο 13 Απριλίου, ο μεγάλος συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος και ο αδελφός του, Ανδρέας, θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. 

«Σήμερα έχει γενέθλια ο Θάνος. Σας διαβεβαιώνω ότι είμαι ο πιο τυχερός αδελφός στον κόσμο», έγραψε ο πρώην παρουσιαστής, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του αδελφού του να παίζει πιάνο. 

Μάλιστα και ο ίδιος ο Θάνος Μικρούτσικος στη σελίδα του στο Facebook έγραψε:

«Έζησα την αγάπη από το 7 ως το 7, φορές 7. Αυτό συνέβη και σήμερα που έγινα 72».

Ο Θάνος Μικρούτσικος είχε συγκλονίσει πριν από ένα χρόνο, μιλώντας για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. 

«Νομίζω ότι αντιμετωπίζω τον καρκίνο με δύναμη, έτσι πρέπει να γίνεται. Η αθλιότητα της χημειοθεραπείας δεν με έχει καταβάλει, νιώθω τυχερός, είμαι και δημιουργικός. Είναι μονόδρομος. Ξυπνάω στις 8 το πρωί και δουλεύω. Μετά τη χημειοθεραπεία βάζω πρόβα 7-9 και ο γιατρός τρελαίνεται. Έχει αποδειχτεί και ιατρικά πως αν δώσεις κατάθλιψη στον καρκίνο είναι το καλύτερό του. Ε, λοιπόν, εγώ θα τον δυσκολέψω όσο μπορώ…Ένα πρωί κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και του είπα: “Τα έβαλες με λάθος άνθρωπο. Θα σε ταλαιπωρήσω φρικτά”. Αν με ρωτήσεις τι ελπίζω, θα σου πω όχι την ίαση αλλά να καταστήσω το νόσημα χρόνιο. Η ιατρική εξελίσσεται. Βλέποντας και κάνοντας. Και ζώντας κάθε λεπτό. Ας πούμε ότι ζω τάδε καιρό, δεν τον προσδιορίζω. Δεν πρέπει να τον ζήσω καλά;», είχε πει στην «Εφημερίδα των Συντακτών».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top