Η κόρη του David Hasselhoff είναι plus size μοντέλο και το χαίρεται!

Βάζει τέλος στο body shaming

Τη λένε Hayley Hasselhoff και το επώνυμό της μας είναι ιδιαιτέρως γνωστό, αφού πρόκειται για τη μικρή κόρη του πρωταγωνιστή του «Baywatch» David Hasselhoff και της συζύγου του Pamela Bach.

Η νεαρή δεσποινίδα Hasselhoff, που είναι σήμερα 26 ετών, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια μία σημαντική καριέρα ως plus size model, ενώ έχει βγάλει και τη δική της σειρά ρούχων.

Διάσημη ηθοποιός παραδέχεται: «Δηλώνω ένοχη, αισθάνομαι ντροπή»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

most evenings, you can find me hidden away in the hotels steam room #ad @marksandspencer @marksandspencerfashionpr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) στις

«Ο αριθμός των plus size γυναικών αυξάνεται συνεχώς στον χώρο της μόδας. Όταν ξεκίνησα εγώ, τα πράγματα δεν είχαν καμία σχέση με σήμερα, που η μόδα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ανήκει και στις γυναίκες με καμπύλες. Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε το σώμα μας για όλα όσα μας χαρίζει, όχι μόνο για όσα δείχνει. Όλες περνάμε στιγμές που νιώθουμε την αυτοπεποίθησή μας να κλονίζεται, αλλά πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας γι’ αυτό που είναι. Πρέπει να αγαπάμε αυτό που είμαστε σήμερα, γιατί μόνο έτσι θα φτάσουμε σε αυτό που θέλουμε να γίνουμε αύριο», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

«Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια. Είχα στήθος, πολύ πριν εμφανίσουν εκείνα, και φοράω σουτιέν από τα εννέα μου χρόνια. Τότε, αισθανόμουν πολύ αμήχανα για το σώμα μου», είχε πει η Hayley.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

behind it all

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) στις

Το πόσο καλά αισθάνεται με το σώμα της, το αποδεικνύει και μέσα από τα σέξι ενσταντανέ που ποστάρει στο Instagram της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top