Διάσημη ηθοποιός παραδέχεται: «Δηλώνω ένοχη, αισθάνομαι ντροπή»

Νοικοκυρά σε… πραγματική απόγνωση

Έγινε παγκοσμίως γνωστή την περασμένη δεκαετία μέσα από τον ρόλο της «Lynette» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση». 

Έξω από τα δικαστήρια της Βοστώνης λίγες ημέρες πριν /Φωτογραφία AP Images

Τις τελευταίες εβδομάδες η Felicity Huffman βρίσκεται στο μάτι του Κυκλώνα ως μία από τους δεκάδες επώνυμους γονείς που εξαγόρασαν θέσεις για τα παιδιά τους σε διεθνούς φήμης πανεπιστήμια, σε μια πλεκτάνη ύψους 25 εκατ. δολαρίων.

Ποιος Άγγελος της Victoria’s Secret είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Η 56χρονη ηθοποιός που από το 1997 είναι παντρεμένη με τον γνωστό κινηματογραφικό σταρ William H. Macy, παραδέχθηκε την ενοχή της, τόνισε ότι «πρόδωσε» την κόρη της και αισθάνεται μεγάλη ντροπή για τον πόνο που της έχει προκαλέσει.

Η ίδια κατηγορείται ότι πλήρωσε 15.000 δολάρια σε με σκοπό επιτηρητής να αυξήσει τη βαθμολογία της κόρης της στις εξετάσεις, ώστε να γίνει δεκτή πιο εύκολα στο πανεπιστήμιο της επιλογής της. Συνολικά για το εν λόγω σκάνδαλο κατηγορούνται 50 γονείς, με τη Huffman να είναι το μεγαλύτερο από όλα τα ονόματα της λίστας.

Ο αδερφός της Moore Huffman Jr. δεν της άφησε στιγμή το χέρι /Φωτογραφία AP Images

Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η τηλεοπτική σταρ: «Αποδέχομαι πλήρως την ενοχή μου και έχω μετανιώσει πικρά και ντρέπομαι για ότι έκανα. Αποδέχομαι πλήρως την ευθύνη των πράξεων μου και τις συνέπειες που θα επιφέρουν. Ντρέπομαι για τον πόνο που προκάλεσα στην κόρη μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους, στους συναδέλφους μου και στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ειδικά στους τελευταίους θέλω να ζητήσω συγγνώμη και ιδιαίτερα στους μαθητές που δουλεύουν σκληρά για να μπουν στο Κολλέγιο και στους γονείς τους που κάνουν μεγάλες θυσίες για να στηρίξουν τα παιδιά τους. Η κόρη μου δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις μου και την πρόδωσα. Αυτή η πράξη που έκανα θα με στοιχειώνει για όλη μου τη ζωή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top