Cecilia Krull: Από τους τίτλους του «La Casa de Papel» στο star.gr

«Τους αγαπώ τους Έλληνες!»

Δείτε τη συνέντευξη της Cecilia Krull στο star.gr

Κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αυτή είναι πρώτη σου εντύπωση όταν βλέπεις από κοντά τη Cecilia Krull, που πολλοί μπερδεύουν σαν όνομα με την αείμνηστη Κουβανέζα τραγουδίστρια Celia Cruz. Χαμογελαστή, ευχάριστη, ζεστή και μελαχρινή σαν… Ελληνίδα! Βλέπετε είναι ο ήλιος και τα νερά της Μεσογείου που κάνουν τους Έλληνες να μοιάζουν με τους Ισπανούς και τούμπαλιν.

Την επόμενη στιγμή βλέπω φωτογραφίες της από την εμφάνιση στο MadWalk 2019 και καταλαβαίνω ότι αυτό το κορίτσι από τη Μαδρίτη, στη σκηνή μεταμορφώνεται σε μία super star.

Μία πραγματκή σταρ στη σκηνή του MadWalk 2019 /Φωτογραφία Instagram

«Όχημα» της η μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει με το τραγούδι «My Life Is Going On», που ακούω δύο-τρεις φορές στο ραδιόφωνο μέχρι να τη συναντήσω στην Panik Records, στη Γλυφάδα. Ως γνωστόν, πρόκειται για το τραγούδι τίτλων της ισπανικής σειράς «La Casa De Papel», ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά hit αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. «Ήταν μια ευκαιρία για μένα να είμαι στους τίτλους της σειράς» μου λέει.

Η Γαλλία είναι μόνο μία από τις πολλές χώρες του πλανήτη που το τραγούδι έγινε χρυσό /Φωτογραφία Instagram

Η Cecilia δε χάνει στιγμή το χαμόγελό της, ακόμα κι όταν τη ρωτάω αν φοβάται ότι θα είναι από αυτούς τους καλλιτέχνες που κάνουν μια επιτυχία και μετά εξαφανίζονται. «Ακόμα κι αυτό αν συμβεί θα είμαι πολύ ευγνώμων που είχα μόνο μία επιτυχία. Είναι μία επιτυχία αλλά σε όλον τον κόσμο» μου απαντάει. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις τραγουδιστριών που αυτή η ευγνωμοσύνη φαίνεται στα μάτια της.

Οι ερωτήσεις-κλισέ για την Ελλάδα είναι αναπόφευκτο κομμάτι στη συνέντευξη κάθε καλλιτέχνη που επισκέπτεται τη χώρα μας. «Α, είστε όμορφοι! Είστε ταλαντούχοι, είστε καλοί, ξέρετε να τρώτε, ξέρετε να μαγειρεύετε, ξέρετε να περνάτε καλά… τους αγαπώ τους Έλληνες» μου απαντάει όταν τη ρωτάω για το «είδος» μας, ενώ ήδη μου έχει πει όσες λέξεις γνωρίζει στα ελληνικά.

Ο χρόνος μας τελειώνει κι εύχομαι σε αυτό το απλό κορίτσι, που στο ενδιάμεσο μιλάει με τη βοηθό της στα ισπανικά, να έχει μια τεράστια καριέρα στο τραγούδι. Φυσικά και να επιστρέψει στη χώρα μας για να απολαύσει από κοντά και με ηρεμία όλα τα ωραία της!

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top