Σε κλάματα ξέσπασε η Beyonce για τον θείο της που πέθανε από AIDS

Η συγκινητική στιγμή στα GLAAD Awards – Τη στήριζε ο Jay Z

Δείτε στο video από το Associated Press τη συγκινητική ομιλία της Beyonce για τον θείο της Jonny

Σε κλάματα ξέσπασε η Beyonce κατά τη διάρκεια των 30ων GLAAD Awards, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Vanguard.

Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Jay Z, η 37χρονη star τίμησε τη μνήμη του θείου της Jonny, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή όταν εκείνη ξεκινούσε την καριέρα της, νικημένος από το AIDS.

Φανερά συγκινημένη, προσπαθώντας με μεγάλη δυσκολία να συγκρατηθεί, η Beyonce  του αφιέρωσε το βραβείο λέγοντας:

«Ήταν ο πιο υπέροχος άνδρας που γνώρισα ποτέ μου. Έζησε τη δική του αλήθεια. Ήταν γενναίος και αμετανόητος κατά τη διάρκεια μίας περιόδου που η χώρα δεν μπορούσε να δεχτεί κάτι τέτοιο. Να βλέπω από κοντά τη μάχη του με τον ιό του HIV ήταν η πιο οδυνηρή εμπειρία που είχα ποτέ στη ζωή μου. Ελπίζω ότι η δική του πάλη άνοιξε τον δρόμο για άλλους νέους ανθρώπους, ώστε να ζήσουν περισσότερο ελεύθερα.Τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας είναι ανθρώπινα δικαιώματα».

Στο πλευρό της όλη την ώρα της ομιλίας της είχε τον 49χρονο Jay Z, ο οποίος τη στήριζε και την ενθάρρυνε.

Ήταν ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε

Η Beyonce είχε μιλήσει για τον αγαπημένο της θείο και στο παρελθόν, όταν είχε παραλάβει το 2016 το βραβείο Fashion Icon Award από το CFDA.

«Η μητέρα μου και ο θείος μου ο Jonny σχεδίαζαν όλα τα κοστούμια μας κάνοντας κάθε κομμάτι στο χέρι. Έραβαν εκατοντάδες πέρλες και κρύσταλλα πάνω σε κάθε κοστούμι, βάζοντας τόσο πολύ πάθος και αγάπη στη λεπομέρεια. Όταν φορούσα αυτά τα ρούχα στη σκηνή, ένιωθα πως έχω μια έξτρα πανοπλία» είχε δηλώσει.

Τέλος σε μία άλλη συνέντευξή της, είχε αναφερθεί και πάλι στον θείο της, λέγοντας ότι «εκείνος με μεγάλωσε. Ήταν ο καλύτερος φίλος της μητέρας μου και με πήγαινε κάθε μέρα στο σχολείο. Με βοήθησε να αγοράσω το φόρεμα για τον χορό του σχολείου και έφτιαχνε με τη μητέρα μου όλα τα ρούχα που φορούσα. Ήταν κάτι σαν νταντά μου. Το πιο αγαπημένο μου πρόσωπο στον κόσμο».

Tα GLAAD Awards αναγνωρίζουν και τιμούν τα media για τη δίκαιη, ακριβή απεικόνιση της LGBT κοινότητας αλλά και των προβλημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητά της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top