Έξαλλος ο Harry με το νέο παρατσούκλι της Meghan!

Πώς την αποκαλούν στο Μπάκιγχαμ;

Δείτε διάφορες δημόσιες εμφανίσεις του πριγκιπικού ζεύγος

Πρώην βοηθός του πρίγκιπα Harry δηλώνει πώς είναι εκνευρισμένος με το νέο παρατσούκλι που έχουν «κολλήσει» οι εργαζόμενοι στο Παλάτι στην απαιτητική σύζυγό του, Meghan Markle.

Αντί για Meghan, το προσωπικό κάνει λογοπαίγνιο με το όνομά της και την αποκαλεί «Me-Gain» (εγώ κερδίζω), θέλοντας να τονίσουν το πόσο κακότροπη κι εγωπαθής είναι η συμπεριφορά της δούκισσας του Σάσεξ.

Κι όμως! Άδεια μητρότητας «αιτήθηκε» η Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry υπερασπίζεται μέχρι τέλους τη γυναίκα του... /Φωτογραφία AP Images

«Ο Harry θα θυμώσει πολύ αν αυτό βγει στη δημοσιότητα» τόνισε ο πρώην βοηθός του Dickie Arbiter, αφού οι ψίθυροι έχουν φτάσει εδώ και μέρες στα αφτιά του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Tattler, ένα ακόμα ψευδώνυμο που έχουν κολλήσει στην πρώην τηλεοπτική σταρ, είναι αυτό της «Duchess Difficult», δηλαδή της δύσκολης δούκισσας. Από την άλλη δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η κακή της συμπεριφορά, ίσως οφείλεται στην εγκυμοσύνη, αφού η Meghan διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της κύησής της.

Το μωρό του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα είναι... ουδέτερο;

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι παρόμοια δημοσιεύματα «έπαιζαν» χρόνια πριν, όταν η κοινή-θνητή Sarah Ferguson είχε παντρευτεί τον πρίγκιπα Andrew, του μικρού γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top