Λαμπερές εμφανίσεις σε βραβεία γνωστού περιοδικού

Δείτε τι φόρεσαν οι επώνυμες

Tα Beauty Stars by Madame Figaro, ένας θεσμός ομορφιάς έκλεισε χθες με ένα λαμπερό πάρτι απονομής με ακόμα πιο λαμπερές παρουσίες! Φυσικά, δεν έλειψαν οι πόζες των celebrities στο στο backdrop των Beauty Stars.

Ας δούμε τι φόρεσαν…

 

Στέλλα Ράπτη - Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη επέλεξε το πολύ κλασικό και πάντα σικάτο ασπρόμαυρο outfit. Plus one στο λευκό oversized σακάκι! Δίνει αυτομάτως έναν πιο ανοιξιάτικο και σύγρχρονο τόνο στο ντύσιμό της!

Εντυπωσιακή ήταν και η διευθύντρια των Αττικών εκδόσεων, Στέλλα Ράπτη η οποία φόρεσε ένα μαύρο διχτυωτό φόρεμα με διαφάνειες και το συνδύασε με μαύρο δερμάτινο μποτάκι!

 

Αναστασία Περράκη - Μαντώ Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου έκανε την εμφάνισή της στο πάρτι φορώντας ένα μαύρο cropped παντελόνι και ένα μαύρο τοπ συνδυασμένα με ένα λαμπερό σακάκι με παγιέτες και ψηλοτάκουνο πέδιλο!

Το άλλο μοντέλο, η Αναστασία Περράκη επέλεξε ένα μαύρο strapless φόρεμα και ψηλά μαύρα λουστρινένια μποτάκια για την εμφάνισή της. "Πόσο φίνο!" , όπως θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά!

 

Μαρίνα Βερνίκου

Η Μαρίνα Βερνίκου, η πανέμορφη κουμπάρα της Χριστίνας Μπόμπα, έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα μαύρο μακρύ πανωφόρι και από μέσα ένα διαφανές - floral ζιβάγκο, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας.

 

Δούκισσα Νομικού

Αδιαμφισβήτητα όμως, την παράσταση έκλεψε η ambassador του θεσμού, Δούκισσα Νομικού! Η εντυπωσιακή ξανθιά εμφανίστηκε με ένα floral φόρεμα με μεγάλα και καλοκαιρινά μοτίβα και ένα σικάτο λεπτό πέδιλο. Κράτησε το make up της σε nude αποχρώσεις, ιδανικό για το outfit!

 

Της Κατερίνας Καραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top