Τα ωραιότερα νυφικά διάσημων Ελληνίδων που μας έμειναν αξέχαστα!

Βγαλμένα από παραμύθι

Αξέχαστες μας έχουν μείνει κάποιες Ελληνίδες με τα νυφικά που επέλεξαν να φορέσουν την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους!

Νυφικά βγαλμένα από παραμύθι, κάποια νεραϊδένια, κάποια άλλα πιο μοντέρνα ή επηρεασμένα από τη Σταχτοπούτα… Η κάθε μία νύφη εξάλλου είχε διαφορετικά σχέδια για εκείνη τη μοναδική μέρα. 

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από τις ωραιότερες!

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης (1/9/18 - Σίφνος)

Η Χριστίνα Μπόμπα έκλεψε τις εντυπώσεις ως νύφη, φορώντας ένα ανάλαφρο και αέρινο νυφικό, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για εκείνη από τη Σήλια Κριθαριώτη και αναδείκνυε το υπέροχο κορμί που διαθέτει. Μάλιστα, η εντυπωσιακή νύφη έφτασε στο εκκλησάκι από την θάλασσα με φουσκωτή βάρκα.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος (6/10/18 – Μύκονος)

Η Αθηνά Οικονομάκου για την μεγάλη της ημέρα φόρεσε ένα νεραϊδένιο νυφικό με διαφάνειες δια χειρός, επίσης, Σήλιας Κριθαριώτη. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό mermaid φόρεμα, φτιαγμένο από γαλλικές δαντέλες και πουά μεταξωτό τούλι κεντημένο στο χέρι με φτερά στρουθοκάμηλου. Το πέπλο της εντυπωσιακής νύφης ήταν από μεταξωτό πουά τούλι, εμπλουτισμένο με χειροποίητες κορδέλες με λουλούδια για τα μαλλιά.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης (10/6/17 – Μύκονος)

Η Δούκισσα Νομικού έλαμπε μέσα στο υπέροχο λευκό νυφικό της, δια χειρός για μία ακόμη φορά Σήλιας Κριθαριώτη. Πρόκειται για μια φούστα από ολομέταξο ταφτά, διακοσμημένη με φιόγκους κατά μήκος της πίσω πλευράς, συνδυασμένη με ένα κορσάζ από σατέν και κουάφ – πέπλο, φτιαγημένο από αραχνοΰφαντο μεταξωτό τούλι. Το look της, που έγινε από τον Χρήστο Αλεξανδρόπουλο. Ολοκληρώθηκε με λευκές γόβες Sarah Jessica Parker με μπαρέτα και φιογκάκι στο πίσω μέρος, απόλυτα ταιριαστές με το νυφικό και σκουλαρίκια από προσωπική της συλλογή.

Μαριέττα Χρουσαλά – Λέων Πατίτσας (5/6/10 – Βουλιαγμένη)

Μια νύφη βγαλμένη από παραμύθι ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά. Το νυφικό είχε φυσικά την υπογραφή της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη και ήταν φτιαγμένο από δαντέλα, σε στενή γραμμή, ενώ ένα μακρύ πέπλο κάλυπτε το πρόσωπο της. Η σχεδιάστρια είχε φτιάξει το νυφικό με την δική της έμπνευση, αλλά και όπως το ονειρεύτηκε η νύφη.

Δέσποινα Καμπούρη – Βαγγέλης Ταρασιάδης (14/6/14 – Κύθνος)

Η Δέσποινα επέλεξε ένα ρομαντικό φόρεμα από το ατελιέ Konstantinos Melis by Laskos. Φυσικά υλικά χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία του ολόλευκου φορέματος, βαμβακερό broderie anglaise και δαντέλες macramé, στόλισαν το στενό κορσάζ με την πλούσια φούστα. Το τούλινο πέπλο ολοκλήρωσε την νυφική εικόνα της Δέσποινας με το διακριτικό στεφάνι από μικρά άνθη να κοσμούν το πρόσωπο της. Οι σχεδιαστές δημιούργησαν κι ένα δεύτερο φόρεμα σε μικρογραφία για την υπέροχη κόρη της Δέσποινας, Έλενα, ενώ τα σανδάλια του γάμου της τα έφτιαξε η καλή της φίλη, Μαριέττα Χρουσαλά.

Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος (15/9/18 – Βαρυμπόμπη)

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 12 νυφικά σχεδίασε η Υβόννη Μπόσνιακ μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό για εκείνη. Έχοντας σχεδιάσει πολλά νυφικά φορέματα για άλλες νύφες, φαίνεται ότι για το δικό της δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα μέχρι να καταλήξει στο ιδανικό για τη μεγάλη της βραδιά. Και το πέτυχε: Σχεδίασε ένα υπέρλαμπρο μοναδικό νυφικό, τόσο απλό στο σχέδιό του, ώστε να μοιάζει κλασικό, αλλά και τόσο ιδιαίτερο ταυτόχρονα. Ένα κατάλευκο μακρύ φόρεμα που άνοιγε ελαφρά στο κάτω μέρος και δημιουργούσε μια μικρή ουρά, χωρίς υπερβολές ούτε στο μπούστο, ούτε την πλάτη, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση. Τα χιλιάδες κρύσταλλα που το κάλυπταν από άκρη σε άκρη έδιναν την απαραίτητη λάμψη. Μια νύφη απαστράπτουσα, μέσα στη λιτότητα που είχε σε γενικές γραμμές η εμφάνισή της. Μαλλιά απλά, μακιγιάζ διακριτικό, η Υβόννη Μπόσνιακ άφησε την ομορφιά της να μιλήσει.

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος (14/9/03 – Χαλκίδα)

Πρωτοποριακή για την εποχή της ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είχε κλέψει τις εντυπώσεις ως νύφη! Το νυφικό της, διά χειρός Μάκη Τσέλιου, άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα και καλλίγραμμα πόδια της! Μάλιστα, η Τατιάνα τότε ήταν έγκυος στην κόρη της, Λυδία, ενώ ο γιος του ζεύγους, Νικόλας, είχε ήδη γεννηθεί και ήταν παρανυφάκι μαζί με τον μεγαλύτερο γιο -από προηγούμενο γάμο- του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος (12/9/18 – Λευκάδα) 

Η Ανίτα, η οποία είναι μακιγιέζ και hair stylist, φόρεσε ένα υπέροχο νυφικό που έφτιαξε ειδικά για εκείνη η σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου. Αραχνούφαντο με πολλές πέτρες και σε χρώμα nude σίγουρα μας έμεινε αξέχαστο. Απλό, λιτό και ιδανικό για γάμο σε νησί. 

 

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top