Το Beverly Hills αποχαιρετάει τον Dylan στα social media

Θλίψη για τον Dylan

Πέθανε σε ηλικία 52 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Τετάρτη. Και αμέσως το Beverly Hillls βυθίστηκε στο πένθος.

Μετά τον “Steve”, κατά κόσμον Ian Ziering που έκανε ανάρτηση στα social media για τον φίλο του, και οι άλλοι συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, μέσα από την οποία έγινε διάσημος, εξέφρασαν τη λύπη τους για την απώλειά του.

«Αγαπητέ Luke, θα επιστρέφω στις αναμνήσεις που μοιραστήκαμε τα τελευταία τριάντα χρόνια. Μακάρι σ’ αυτό το ταξίδι να πλουτίσεις από εκείνες τις ψυχές που “έφυγαν” πριν από εσένα, όπως πλούτισες κι εσύ τις ψυχές εκείνων που άφησες πίσω. Θέε μου, σε παρακαλώ δωσ’ του μια θέση δίπλα σου, την αξίζει», έγραψε πρώτος ο Steve.

O Steve του Beverly Hills αποχαιρετά τον φίλο του, Dylan



«Με βαριά καρδιά, είμαι συντετριμμένη που πρέπει να ανακοινώσω τον θάνατο του Luke. Είμαι σε σοκ και δεν έχω λόγια πέρα από το ό,τι ήταν ένας αληθινά ευγενικός gentleman. Θα λείψει απ’ όλους όσοι τον γνωρίσαμε από κοντά και τους εκατομμύρια που τον αγάπησαν. RIP αγαπημένε Luke. Ο χρόνος σου εδώ ήταν πολύ σύντομος», έγραψε με τη σειρά της η “Kelly” της σειράς, Jennie Garth.

Από την άλλη, η “Andrea”, Gabrielle Carteris έγραψε: «Αγαπημένε Luke, είμαι συντετριμμένη και χωρίς λόγια. Φίλε μου, ήσουν μία δυνατή ψυχή και έχεις αφήσει το σημάδι σου. Την αγάπη μου και τις προσευχές μου για την οικογένειά σου και όσους σ’ αγαπούσαν. RIP».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dearest Luke- I am so heart broken and at a loss for words. You my friend were a mighty soul and have left your mark. My love and prayers to the family and all who loved you. RIP

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris) στις

Συλλυπητήρια και αποχαιρετιστήρια μηνύματα έσπευσαν να αφήσουν τα social media και πολλοί άλλοι διάσημοι του Hollywood, που είχαν συνεργαστεί μαζί του όπως η συμπρωταγωνίστριά του στο Riverdale, Molly Ringwald, o Leonardo DiCaprio, η Patricia  Arquette και ο Charlie Sheen.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top