Το Beverly Hills έχασε τον Dylan - Πέθανε ο Luke Perry

Έσβησε στα 52 του χρόνια

Είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο tην περασμένη Τετάρτη και είχε μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Αλλά τελικά τα νέα είναι άσχημα, γιατί όπως ανακοίνωσαν τα ξένα μέσα ο Luke Perry, ο αγαπημένος Dylan του Beverly Hills "έσβησε".

Ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε τη δεκαετία του '90 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών, όπως αναφέρει το tmz.

“Ο Perry είχε κοντά του τα παιδιά του, Jack και Sophie, την αρραβωνιαστικιά του Wendy Madison Bauer, την πρώην σύζυγό του Minnie Sharp, τη μητέρα του Ann Bennett, τον πατριό του Steve Bennett, τον αδερφό του Tom Perry, την αδερφή του Amy Coder κι άλλα δικά του πρόσωπα και τους φίλους του", είπε εκπρόσωπός του σε ανακοίνωσή του.

"Η οικογένεια ευχαριστεί για όλη τη στήριξη και την αγάπη που έδειξε ο κόσμος από κάθε άκρη του πλανήτη και ζητά να γίνει σεβαστή η επιθυμία της να πενθήσει το χαμό του μακριά από τα φώτα. Δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για την ώρα".

Τραγική ειρωνεία ότι την ημέρα που εκείνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, το δίκτυο Fox ανακοίνωσε το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου γυρισμάτων για το «Beverly Hills, 90210», στο οποίο, βέβαια, ο ίδιος δε θα συμμετείχε.

Γεννήθηκε στο Μάνσφιλντ του Οχάιο, μετακόμισε στο Λος Άνττζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του στην ηθοποιΐα και τελικά η τηλεοπτική του καριέρα ξεκίνησε όταν ήταν 16.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top