Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλης Χατζηγιάννης: Γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους

Μένουν για λίγο χώρια για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι ζευγάρι τα τελευταία εννέα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι χώρισαν και στη συνέχεια ότι είναι και πάλι μαζί.

Κανείς από τους δυο δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την οποιαδήποτε φήμη. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife, το ζευγάρι φαίνεται να περνά μια δύσκολη περίοδο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισαν να μείνουν για λίγο καιρό χώρια για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός  έφυγε από το σπίτι που συζούσαν τα τελευταία χρόνια στη Βούλα και επέστρεψε στο πατρικό της, στον Κεραμεικό καθώς ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά της για να σκεφτεί το μέλλον στη σχέση της με τον τραγουδοποιό.

Ο κύριος λόγος που φέρεται να οδήγησε το ζευγάρι σε μια τέτοια κατάσταση, σύμφωνα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, είναι η κόπωση που έχει επέλθει στη σχέση τους με το πέρασμα των χρόνων.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, έχει δώσει χρόνο και χώρο στην αγαπημένη του για σκεφτεί, δείχνοντάς της ωστόσο καθημερινά το ενδιαφέρον του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top