Νεκρό πρώην μοντέλο του Playboy - Περίμενε πως θα πεθάνει;

Τι έγραψε στο Twitter πριν τη βρουν νεκρή

Νεκρή εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο σε νυχτερινό κέντρο του Μπουένος Άιρες η 41χρονη Natacha Jaitt, γνωστό μοντέλο και τηλεπερσόνα της Αργεντινής.

«Δεν πρόκειται να αυτοκτονήσω, δεν πρόκειται να πάρω υπερβολική δόση κοκαΐνης και να πνιγώ στην μπανιέρα ή να αυτοπυροβοληθώ. Έτσι, αν κάτι τέτοιο συμβεί, δεν ήμουν εγώ. Αποθηκεύστε αυτό το tweet», είχε γράψει παλιότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter η 41χρονη, υπονοώντας ότι κάποιος θέλει να τη βγάλει από τη μέση. 

Το μήνυμα όπου ουσιαστικά αναφέρει ότι φοβάται για τη ζωή της

Η Jaitt, που συμμετείχε και στο «Big Brother», είχε δηλώσει ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με ένα κύκλωμα παιδεραστίας, στο οποίο συμμετέχουν επιφανή πρόσωπα της Αργεντινής, μεταξύ των οποίων πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και διάσημοι αθλητές.

Θλίψη στις πασαρέλες - Πέθανε μόνο και αβοήθητο διάσημο top model!

Οι αστυνομικές Αρχές διερευνούν τα αίτια θανάτου της 41χρονης, ενώ έχουν επικοινωνήσει με πέντε πρόσωπα του περιβάλλοντός της, που τη συνάντησαν λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή. Παράλληλα, εξετάζουν το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στο κλαμπ όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της, σύμφωνα με τους Buenos Aires Times και το Bluradio.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης, το μοντέλο βρέθηκε γυμνό σε ένα κρεβάτι στο κλαμπ Xanadu στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες, μετά από κατανάλωση «υπερβολικής ποσότητας κοκαΐνης, LSD και σαμπάνιας».

Δεν έλειπαν τα σέξι ενσταντανέ από το προφίλ της στο Instagram

Σύμφωνα με την αυτοψία, η Natacha Jaitt υπέστη πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων, χωρίς να υπάρχει ένδειξη βίας, ωστόσο ο αδελφός της και ο δικηγόρος της οικογένειας ισχυρίζονται ότι η 41χρονη δεν είχε πάρει ναρκωτικά, καθώς θα είχαν αντιδράσει με τη φαρμακευτική της αγωγή. 

Τον τελευταίο μήνα, το πρώην μοντέλο του Playboy ισχυριζόταν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη Pablo Yotich κι έναν φίλο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top