Ελληνίδα παρουσιάστρια αποκαλύπτει: "Έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα"

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τις δίαιτές της

Για τα κιλά της, το bullying που έχει δεχτεί εξαιτίας τους, αλλά και το φλερτ μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Έχω δεχτεί σχόλια για το σχήμα μου, βασικά από τον κόσμο των media. Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά. Διάβασα ότι το ελληνικό twitter πήρε τις πιο υψηλές θέσεις σε κακεντρέχεια στην Ευρώπη. Στην τηλεόραση, λοιπόν, γίνεται διαγωνισμός κακίας για το ποιος θα πει το πιο δηλητηριώδες σχόλιο. Για να είμαι δίκαιη, αυτό γινόταν πολύ περισσότερα παλιότερα, που υπήρξαν κανάλια που στήθηκαν μ’ αυτή τη φιλοσοφία. Εγώ ένα έχω να πω: τα όνειρα τα κυνηγάμε βάσει των ανθρώπων που μας πιστεύουν, για να διαψεύσουμε αυτούς που μας αμφισβητούν», είπε η παρουσιάστρια στο Page 2 της Νέας Σελίδας.

Δεν αρνήθηκε φυσικά πως έχει κάνει επικίνδυνες δίαιτες στην προσπάθειά της να χάσει γρήγορα κιλά. «Α, καλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα: τη δίαιτα του λιναρόσπορου, μια άλλη που έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα, τα πάντα! Αυτό που έχω εγώ να πω στα κορίτσια είναι «πολλή προσοχή»! Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ, όταν τα ακολούθησα, είδα φως», είπε στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχτεί και φλερτ μέσω των social media, λέγοντας: «Α, ναι, έχω κι εγώ τα τυχερά μου! Αλλά μάλλον η ύπαρξη του Γιάννη μου μπλοκάρει τις τύχες. Ναι, μου έχουν στείλει και διάφορα… σημεία. Μάλιστα, μια φορά ένας κύριος μου στέλνει: «Καλησπέρα σας, είστε υπέροχη». Ευγενέστατος, σκέφτηκα. Και στο καπάκι μού έστειλε και την… προίκα του» δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top