Acun Ilicali: Πήρε την κηδεμονία της κόρης του από την πρώην γυναίκα του!

Τι ανακοίνωσε η ίδια

Μετά την ανακοίνωση-«βόμβα» του διαζυγίου του τούρκου παραγωγού του Survivor, Acun Ilicali με την καλλονή σύζυγό του, Seyma Subasi, ακολούθησε ακόμα μία!

Ο Acun πήρε την κηδεμονία της κόρης τους, Melisa, έναν χρόνο μετά τον πολυτελή γάμο τους St Tropez και λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους!

Ο Mr. Survivor είχε σχέση με την Seyma επτά χρόνια και είχαν αποκτήσει την μικρή πριν παντρευτούν…

Το βράδυ της Πέμπτης, η Seyma έκανε μια ανακοίνωση αναφέροντας πως ο πρώην σύζυγός της πήρε την κηδεμονία της κόρης τους, ύστερα από απόφαση του δικαστηρίου.

Η ανακοίνωση της Seyma Subasi:

«Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου. Κατόπιν της απόφασης σχετικά με την επιμέλεια της κόρη μας Melisa, αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Acun Ilicali. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση. Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία.

Ο κύριος Acun και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Melisa. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της. Με τον κύριο Acun δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Melisa, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος»

Λίγο αργότερα, η Τουρκάλα καλλονή ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη της, αναφέροντας το πόσο της λείπει και ότι ανυπομονεί να την κρατήσει ξανά στην αγκαλιά της.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι χώρισε πριν από λίγους μήνες. Οι φήμες για εξωσυζυγικές περιπέτειες και του παραγωγού αλλά και της νεαρής πρώην συζύγου του οργίαζαν όμως καμία πλευρά δεν επιβεβαίωνε τα δημοσιεύματα. Κάνοντας, μάλιστα, ένα βήμα παραπάνω, η Seyma προχώρησε και σε επίσημη διάψευση όσων γράφονταν κι έκαναν λόγο για σχέση της με γοητευτικό τούρκο ηθοποιό. 

Το διαζύγιο βγήκε συναινετικό και με κοινή ανακοίνωσή τους στον Τύπο αμφότεροι επιβεβαίωναν το καλό κλίμα μεταξύ τους.

Από την άλλη, ο Acun φαίνεται πως έχει προχωρήσει και έχει σχέση με την Μις Τουρκία 2017, Itır Esen, η οποία μοιάζει πολύ με την πρώην γυναίκα του.

Ποια Σπυροπούλου; Η νέα σύντροφος του Ατζούν είναι η Μις Τουρκία 2017

Το νεαρό μοντέλο είναι μόλις 20 ετών και παρουσιάζει με την Λάουρα Νάργιες την εκπομπή σχετικά με το Survivor Ελλάδα – Τουρκία στο κανάλι που έχει δημιουργηθεί στο YouTube.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top