Οι επαύλεις κορυφαίων celebs θα σας κάνουν να ζηλέψετε!

JLo, Beyonce, Charlize Theron και αδερφές Jenner δείχνουν τα παλάτια τους

Εκτός από μπόλικη λάμψη και δόξα, στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς υπάρχουν και χιλιάδες δολάρια. Χρήματα που επενδύονται σε μία πολυτελή ζωή. Βάση αυτής; Οι φοβερές επαύλεις που ζουν στο... εξωτικό Λος Άντζελες.

Jennifer Lopez
Για ένα κορίτσι από το φτωχικό Μπρονξ της Νέας Υόρκης τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Πρόσφατα η Jenny from the block αγόρασε μία έπαυλη στη χλιδάτη περιοχή του Bell Air στο LA, αξίας 28 εκατομμυρίων δολαρίων. Η έπαυλη διαθέτει επτά κρεβατοκάμαρες, εσωτερική παμπ αλλά και σινεμά 30 θέσεων. Εκεί περνάει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της Max και Emme, αλλά και τον νέο της σύντροφο Alex Rodriguez.

Charlize Theron
Έχει μεγάλη αδυναμία στα σπίτια για αυτό και η κούκλα από τη Νότια Αφρική δεν έχει ένα σπίτι στο Λος Άντζελες αλλά… πέντε! Ωστόσο, το σπίτι που μένει είναι η βίλα που αγόρασε το 2007 για σχεδόν τρία εκατομμύρια δολάρια στο Χόλιγουντ.

Beyoncé
Το 2017 η σούπερ σταρ της R&B μουσικής και ο μουσικός σύζυγός της Jay-Z έδωσαν 88 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια για μία τεράστια έπαυλη στο Bell Air, το έκτο πιο ακριβό σπίτι που αγοράστηκε ποτέ στην πόλη. Το κτήμα διαθέτει τέσσερις πισίνες, σπα, γήπεδο μπάσκετ και κλειστό πάρκινγκ που χωράει 15 αυτοκίνητα. 

Kendall Jenner
Είναι το πιο hot μοντέλο τα τελευταία χρόνια. Με τα χρήματα που βγάζει «ακούμπησε» το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8,8 εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει την έπαυλη που άνηκε στον ηθοποιό Charlie Sheen στην περιβόητη περιοχή του Mullholland στο Μπέβερλι Χιλς. Το σπίτι έχει πέντε κρεβατοκάμαρες και έξι μπάνια.

Kylie Jenner
Είναι μόλις 21 ετών και έχει ήδη αγοράσει μία έπαυλη αξίας 16 εκατομμυρίων δολαρίων στο Hidden Hills του Λος Άντζελες. Το τελευταίο της απόκτημα, αφού διαθέτει άλλα τρία σπίτια στην ίδια πόλη, έχει οκτώ κρεβατοκάμαρες, 11 μπάνια, κλειστό θέατρο, σπα και φυσικά πισίνα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top