Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ότι σύντροφός της τής ζήτησε… δανεικά!

«Μετά μου είπε ότι κάνει πλάκα…»

Το «GPS» τον «Κου Κου» έκανε τις πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στην καλεσμένη της εκπομπής Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα Δε Γίνεται» απάντησε στη δήλωση που είχε κάνει παλιότερα ο Θάνος Καλλίρης πως η Ναταλία του ζητούσε δανεικά, λέγοντας: «Ήμουν πολύ μικρή! Πάρα πολύ μικρότερη του… 3 ολόκληρα χρόνια με περνούσε, 4 ίσως. Εκείνος ήταν ήδη ένας φτασμένος τραγουδιστής. Έβγαζε πάρα πολλά λεφτά. Εγώ τότε το καημένο δούλευα μόνο σε ένα περιοδικό και έκανα μεταφράσεις και στο τέλος του μήνα επειδή ήμουν λίγο σκορποχέρα του έλεγα «περισσεύει κανά φράγκο θείο;».

Ανδρέας Γεωργίου: Κάποιοι ηθοποιοί δε θα είναι του χρόνου στο «Τατουάζ»

Παραδέχτηκε επίσης πως και από εκείνη έχει ζητήσει σύντροφος της δανεικά, τα οποία τελικά δεν του τα έδωσε, γιατί δεν ήταν κάποιο ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά ούτε και σοβαρός ο λόγος που τα ζητούσε.

«Να μου ζητήσει δανεικά σύντροφος μου; Έτυχε και αυτό. Μου ζήτησε. Η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησε ένα ποσό που ήταν πέραν του δέοντος μεγάλο, είπα ότι δεν μπορώ, γιατί δεν ήταν και σύντροφος ζωής και δεν προχώρησα στην δανειοδότηση. Μου είπε «ναι, καταλαβαίνω». Συνέχισε η σχέση, δεν διεκόπη. Μετά μου είπε ότι «δεν το ζήτησα σοβαρά, πλάκα έκανα». Δεν μου το ζήτησε για κάτι που ήταν πολύ σοβαρό, λόγος ανάγκης, εφορίας, να τον κλείσουν φυλακή και είπα «τώρα δεν νομίζω να σοβαρολογείς». Και μου είπε «όχι μωρέ αγαπούλα, πλάκα κάνω» και το γύρισε κατευθείαν στην πλάκα», ανέφερε συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top