Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Μπεκατώρου - Τι έγραψε;

Για την πρεμιέρα του YFSF

Δείτε τη νυχτερινή έξοδο της Μαρίας με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο λίγες ημέρες πριν

Έσκισε σε νούμερα τηλεθέαση το πέμπτο κατά σειρά σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 στην πρεμιέρα του το βράδυ της Κυριακής.

Η αγάπη και η προσμονή του κοινού για το «Your Face Sounds Familiar» ήταν τόσο μεγάλη, που συγκίνησαν τη Μαρία Μπεκατώρου και θέλησε μέσα από το Instagram να πει το δικό της «ευχαριστώ».

YFSF: Η συνάντηση Σταρόβα - Ζησάκη μετά την κόντρα για το Toc - Toc

«Αγαπημενοι μου σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που αγκαλιάσατε τόσο θερμά το ολοκαίνουργιο @yfsf_ant1 μας !!Ειναι συγκινητική η αγάπη σας .Δεν μπορώ να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω .Σκληρη δουλεια από πολλούς ανθρώπους για το αποτέλεσμα που είδατε εχθές το βράδυ .Και θα συνεχίζουμε να σας εκπλήσσουμε ευχάριστα κάθε Κυριακή !! Μιμή μου αγαπημένη @georgemazonakis @alexis_georgoulis_ @dstarovas_official ,ειστε υπέροχοι !!» έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε το μεσημέρι της Δευτέρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπημενοι μου σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που αγκαλιάσατε τόσο θερμά το ολοκαίνουργιο @yfsf_ant1 μας !!Ειναι συγκινητική η αγάπη σας .Δεν μπορώ να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω .Σκληρη δουλεια από πολλούς ανθρώπους για το αποτέλεσμα που είδατε εχθές το βράδυ .Και θα συνεχίζουμε να σας εκπλήσσουμε ευχάριστα κάθε Κυριακή !! Μιμή μου αγαπημένη @georgemazonakis @alexis_georgoulis_ @dstarovas_official ,ειστε υπέροχοι !! Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου : @christos_alexandropoulos @stefanos.vasilakis @elsaprotopsalti τους αγαπημένους μου @mirodesigners και τον @tsakirismallas .Και όλους τους ανθρώπους του @ant1tv ❤️ #blessed #thankful #happy #onlylove #positivevibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ mariampekatwrou στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top