Η Νέλλυ Γκίνη μιλάει για την αποχώρηση της Ντεμίρη από το Μαριχουάνα Στοπ

Η ξαφνική αποχώρηση και η αντικατάσταση στο διάσημο Μιούζικαλ

γκινη

H πετυχημένη παράσταση «Μαριχουάνα Στοπ» πήρε παράταση και συνεχίζει με μία ηχηρή αποχώρηση. Πρόκειται για την ηθοποιό Φωτεινή Ντεμίρη η οποία πλέον δεν θα συνεχίσει στο πετυχημένο μιούζικαλ του Γιώργου Βάλαρη. 

Την θέση της παίρνει η καταξιωμένη και αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Νέλλυ Γκίνη η οποία μιλάει αποκλειστικά στο star.gr, για τον ρόλο που θα ενσαρκώσει αλλά και τον λόγο που θα αντικαταστήσει την κ. Ντεμίρη. 

«Με χαροποίησε πολύ το γεγονός ότι θα βρεθώ σε μια τόσο πετυχημένη παράσταση που έχει έντονο άρωμα από το παρελθόν και από εποχές που έχω ζήσει. Επίσης είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ και πάλι δίπλα στον αγαπημένο μου Τόλη Βοσκόπουλο που έχουμε συνεργαστεί μαζί παλιά τόσες φορές.» 

Σχετικά με την αποχώρηση της Φωτεινής Ντεμίρη και την αντικατάστασή της μας δηλώνει: 

«Με την Φωτεινή είμαστε φίλες και με βοήθησε πολύ ώστε να ενσωματωθώ γρηγορότερα στην παράσταση και στον ρόλο. Με ειδοποίησαν πριν μια βδομάδα για να αναλάβω τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο λόγος που η Φωτεινή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στην  παράταση των παραστάσεων ήταν κάποια προσωπικά της θέματα.» 

Ενώ αναφορικά με την Ντορέτα Παπαδημητρίου που πρωταγωνιστεί λέει χαρακτηριστικά: 

«Θεωρώ ότι η Ντορέτα είναι πολύ άξιο παιδί και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει και ο Γιώργος Βάλαρης κατάφερε να ανεβάσει ένα μιούζικαλ με πολύ καλό cast ηθοποιών.» 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο λόγος που η Φωτεινή Ντεμίρη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση ήταν ένα προγραμματισμένο χειρουργείο που έχει να κάνει στον γοφό της. 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top