Ξέσπασε ο Άνθιμος Ανανιάδης: Το μήνυμά για το τεστ DNA και ο γιος του!

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης...»

Δύσκολοι είναι οι τελευταίοι μήνες για τον Άνθιμο Ανανιάδη. 

Η κόντρα του ηθοποιού με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή, η οποία τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, φαίνεται πως συνεχίζεται. Αυτή τη φορά για την πατρότητα του γιου τους.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Νεφέλη Γαζή μαζί με τον εννέα μηνών γιο της επισκέφτηκαν ιδιωτικό κέντρο, ώστε να υποβληθούν σε εξέταση DNA.

Σήμερα ο Άνθιμος Ανανιάδης χαρακτηρίζει τον μικρό Τιμόθεο γιο του και εξηγεί τον λόγο που το αμφισβητούσε. 

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου, άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιος μου, όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου, δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του, καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη. Αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου, όπως και η οικογένεια της, θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έπειτα απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος απο την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών. Ο γιός μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδω και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης. Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σιγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του. #Ananiadiskid #happynameday #Timotheos

A post shared by Anthimos Ananiadis/Anthem Moss (@anthemmoss) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top