Θεά η Ζενεβιεβ Μαζαρί! Τι απαντάει στους πιτσιρικάδες που της ζητούν selfie

Δεν περίμενε τόση δημοσιότητα με το GNTM

Δείτε το περιβόητο βίντεο από το GNTM με τον Κώστα Στεφανή

Αν και βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό λίγους μήνες πριν ως η art director του GNTM.

Αυτό που την έκανε να ξεχωρίσει και να γίνει πολύ γρήγορα viral στα social media, ήταν ο αυστηρός της τρόπος αλλά και οι απίστευτες ατάκες της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, η fashion guru παραδέχθηκε πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να γίνει όλος αυτός ο χαμός γύρω από το πρόσωπό της, λέγοντας μάλιστα πως αυτή η δημοσιότητα την τρομάζει.

Αδερφές Καζαριάν: Βόλτα χέρι-χέρι στη Γλυφάδα 

«Ότι έγινα viral μέσα από memes δεν ήταν κάτι προμελετημένο. Δεν την επιδίωξα ποτέ αυτή τη δημοσιότητα. Όταν ξεκινήσαμε τα επεισόδια, έπαθα σοκ με τη διάσταση που πήρε στα social media. Δεν είναι ότι κάνω κάποια διαφορετική δουλειά από αυτήν που έκανα ούτε άλλαξα χαρακτήρα, απλώς ο κασμάς τώρα έμαθε ποια είμαι. Και με τους φοιτητές μου την ίδια συμπεριφορά έχω. Ακόμη δουλεύω στο κέντρο, πηγαίνω στη δουλειά με το μετρό επειδή δεν μου αρέσει να οδηγώ και έχω μπει στη διαδικασία να το διαχειριστώ. Μου μιλάνε πλέον στο δρόμο και ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός. Οι μικρότερες ηλικίες μπαίνουν περισσότερο στη διαδικασία να μου μιλήσουν και να ζητήσουν να βγάλουμε μια selfie. Και τους ρωτάω “Είστε σίγουροι ότι θέλετε να βγάλετε με μένα», ανέφερε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top