Ξανά μαμά η Kim Kardashian: Ποιο το φύλο του τέταρτου μωρού της;

Το ανακοίνωσε η ίδια

Έχει ήδη μια οικογένεια και μάλιστα μεγάλη, αλλά δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να τη μεγαλώσει κι άλλο!

Και πλέον έλαμψε η αλήθεια και μπήκε τέλος στις θεωρίες που ήθελαν την Kim Kardashian να έχει βάλει μπροστά για το τέταρτο. Πώς έγινε αυτό; Με το να μιλήσει η ίδια ανοιχτά για το ότι σε μερικούς μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της ακομα ένα καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, Kanye West.

Μάλιστα, για δεύτερη φορά, ο... πελαργός θα έρθει μέσω παρένθετης μητέρας, όπως δήλωσε η τηλεπερσόνα καλεσμένη στην επιτυχημένη εκπομπή «Watch what happens live with Andy Cohen». Εκεί, το πιο διάσημο μέλος της πιο πληθωρικής -και προβεβλημένης- οικογένειας της Αμερικής αποκάλυψε τα πάντα για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της.

«Είναι αλήθεια πως περιμένουμε τέταρτο παιδί κι ο ερχομός του είναι προγραμματισμένος τώρα σύντομα. Μάλιστα όπως έχει ήδη διαρρεύσει, θα είναι αγοράκι! Το έμαθαν γιατί στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι μας μέθυσα λιγάκι και το αποκάλυψα σε κάποιους ανθρώπους. Ωστόσο δεν μπορώ να θυμηθώ σε ποιους, γιατί δεν πίνω σχεδόν ποτέ» αναφέρει το αμερικάνικο People.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τρίτο παιδί της Kardashian και του West, η Chicago ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης τον Ιανουάριο του 2018. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει -με φυσιολογικό τρόπο- την 5χρονη σήμερα North και τον 3χρονο Saint.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top