Μαίρη Συνατσάκη: Απόδραση στη Θεσσαλονίκη!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μαίρη Συνατσάκη

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Μαίρη Συνατσάκη άφησε πίσω τους γοργούς ρυθμούς της καθημερινότητας της Αθήνας και βρέθηκε στην πιο… «χαλαρή» Θεσσαλονίκη. Συνοδοιπόρος της στο ταξίδι δεν ήταν, όπως θα περιμέναμε, ο σύντροφός της Αιμιλιανός Σταματάκης, αλλά η δίδυμη αδερφή της, Αλίκη. 

Η ίδια η “Mairiboo” δεν δίστασε να ενημερώνει τακτικά τους followers της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στις φωτογραφίες που ανέβασε, η όμορφη παρουσιάστρια φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή της απόδρασής της στη συμπρωτεύουσα.

Και γιατί άλλωστε να μην είναι χαρούμενη και χαμογελαστή, αφού η νέα χρονιά μπήκε με το δεξί στη ζωή της όμορφης Μαίρης. Η παρουσιάστρια μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως το youtube channel της την έχει φέρει πιο κοντά από ποτέ με το κοινό και τους θαυμαστές της. 

Ακόμη, και η προσωπική της ζωή βρίσκεται σε μια υπέροχη στιγμή, αφού η φιλία που είχε με τον Αιμιλιανό Σταματάκη εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Μπορεί η ίδια να αποφεύγει να μιλάει για τα προσωπικά της και τις σχέσεις της, όμως η ευτυχία στο πρόσωπό της δεν κρύβεται.

 

Δείτε τα στιγμιότυπα από το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη:


 

 

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram @mairiboo

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top