Τάμτα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση για την Eurovision!

Θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Μόλις μερικές ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision στο Τελ Αβίβ και θέλησε να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Τάμτα, που δεν μπαίνει για πρώτη φορά σε αυτή τη διαδικάσια, είναι όμως για πρώτη φορά δεδομένη η συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό.

Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστέι τις πρώτες σκέψεις της για το ότι θα τη δούμε στη σκηνή του 64ου διαγωνισμού.

«Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη!», έγραψε στην ανάρτησή της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη! #eurovision2019 #cyprus #replay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top