Γάμοι, διαζύγια και εγκυμοσύνες του 2018 σε 3 λεπτά

Δείτε τι συνέβη στον κόσμο της showbiz σε ένα βίντεο

Βίντεο Reuters

1 χρόνος, 12 μήνες, 365 μέρες, 8760 ώρες, 525600 λεπτά, 3153600 δευτερόλεπτα. Όπως κι αν το δεις, όπως κι αν το μετρήσεις, είναι πολλά! Κι αυτό σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος και χώρος για να γίνουν πολλά!

Όπερ κι εγένετο!

Το 2018, είτε θα το σκεπτόμαστε με λύπη είτε με χαρά, είχε "μέσα" του πολλά. Και φυσικά, οι γάμοι, οι αρραβώνες, οι χωρισμοί, τα διαζύγια, αλλά και οι εγκυμοσύνες δε θα μπορούσαν να λείπουν!

Το μεγαλύτερο event της χρονιάς που πνέει τα λίσθια ήταν ο γαλαζοαίματος γάμος του πρίγκιπα Harry και της τέως πρωταγωνίστριας της σειράς Suits, Meghan Markle, που μετά το ευτυχές γεγονός, που έλαβε χώρα τον Μάιο, αποκαλείται "Δούκισσα του Σάσσεξ".

Και πριν περάσουν μερικοί μήνες ακόμα, η ίδια ανακοίνωσε και την εγκυμοσύνη της. Μάθαμε πως θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της την άνοιξη του 2019. Πώς να μην συγκαταλέγεται στα πιο.. googlαρισμένα πρόσωπα του 2018;

Έγινε, όμως, ακόμα ένας πριγκιπικός γάμος το 2018. Τον Οκτώβριο η λιγότερο γνωστή Πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκα τον καλό της, τον Jack Brooksbank, ενώ πήγε στην εκκλησία με άμαξα, ζώντας ένα "κανονικό παραμύθι".

Μένοντας στους γαλαζοαίματους, αλλά αλλάζοντας ζευγάρι, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έφεραν στον κόσμο τον Louis Arthur Charles τον Απρίλιο.

Στα διαζύγια, πρώτο λίστα θα μπει αυτό των Angelina Jolie και Brad Pitt, που επιτέλους μπήκε σε ρότα μετά και τη σχετική κατάθεση των χαρτιών από την πλευρά της Jolie. Κι όλα αυτά μετά από 2 χρόνια γάμου, 10 σχέσεις και 6 παιδιά!

Γάμο έκανε και η Michelle Williams με τον Phil Elverum, η οποία αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι ποτέ δεν εγκατέλειψε τον έρωτα μετά και τον θάνατο του τότε συντρόφου της, Heath Ledger, πριν 10 χρονια.

"Εις σάρκαν μια" ενώθηκε και ο Justin Bieber με την Hailey Baldwin μετά από 2 χρόνια σχέσης και μερικούς μήνες χωρισμού, κάτι που έκανε και η Gwyneth Paltrow που παντρεύτηκε τον Brad Falchuck.

Το επόμενο βήμα έγινε και για τους Pete Davidson και Ariana Grande, που προχώρησαν τη σχέση τους κι αρραβωνιάστηκαν. Πρόλαβαν, βέβαια, μέσα στην ίδια χρονιά και χώρισαν κιόλας.

Αρραβώνας και για τον 58χρονο Hugh Grant με την 39χρονη Anna Eberstein. Χωρισμός για τους Zayn Malik και το supermodel Gigi Hadid.

Στους δικηγόρους έτρεξε και η Jennifer Aniston, που πλέον δεν είναι η κυρία του Justin Theroux. Αλλά και ο Robert De Niro, που πλέον είναι single μετά από 20 χρόνια γάμου!

Σε άλλα νέα, η Kim Kardashian και ο Kanye West απέκτησαν την Chicago τον Ιανουάριο, ενώ η Cardi B έγινε επίσης μαμά της Kulture Kiari Cephus.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top