Η Τούνη απαντάει για τα ανοιχτά πόδια στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

Η νέα της ανάρτηση στο Instagram

Δείτε στο βίντεο τον "χαμό" στο Πρωινό για την πόζα της Ιωάννας Τούνη στο Μνημείο 

Το ταξίδι της στο Βερολίνο έγινε θέμα όταν σε επίσκεψή της στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος έβγαλε μια φωτογραφία που πολλοί θεώρησαν ότι δεν αρμόζει στο ιερό αυτο μέρος.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, δημοσίευσε μια φωτογραφία στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram στο χώρο με το… look of the day.

Η κίνηση της αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, μέχρι και καβγάδες σε τηλεοπτικές εκπομπές (βλ. Πρωινό το πρωί της Τρίτης) και η ίδια θέλησε να δώσει τη δική σας απάντηση.

"Χαμός" στο "Πρωινό" για την προκλητική Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος

«Το συγκεκριμένο μέρος, πλέον είναι ένα από τα βασικά που πρέπει καποιος να επισκεφθεί σε ταξίδι στο Βερολίνο… Ως «τουριστικό αξιοθέατο» λοιπόν, όλοι όσοι το επισκέπτονται βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες/βίντεο. Προς όλους όσους προσβλήθηκαν με την δική μου, μπορείτε να μην με ακολουθείτε πλέον ή αν σας προσβάλλω τόσο, ακόμη και να με μπλοκάρετε ! Ωστόσο, ακριβώς επειδή τυχαίνει να γνωρίζω ιστορία… Και ο λευκός πύργος στην Θεσσαλονίκη επι Τουρκοκρατίας ήταν φυλακές & λεγόταν «Κόκκινος Πύργος». Όνομα που πήρε από τους Έλληνες που βασανίστηκαν και πέθαναν εκεί. Δεν νομίζω να προβληματίζουν κανέναν οι άπειρες χαμογελαστές φωτογραφίες από τουρίστες( και μη) εκεί! Γενικά No drama please! Δεν προσπαθώ να περάσω κανένα μήνυμα ασέβειας ή βεβήλωσης! Αυτάααα! Φιλιά πολλά», έγραψε στα social media.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top