Nικήτρια του Next Top Model η Μις Κόσμος 2018!

Ποια θέση πήρε η Ελληνίδα υποψήφια

Το Μεξικό κέρδισε για πρώτη φορά το στέμμα στα καλλιστεία για τη Μις Κόσμος. Η μεξικανή Βανέσα Πόνσε ντε Λεόν ξεχώρισε ανάμεσα σε 118 διαγωνιζόμενες από όλο τον κόσμο. 

Από τη στιγμή της στέψης τη μεγάλη βραδιά των καλλιστείων

Η αγωνία «χτύπησε» κόκκινο στα καλλιστεία Miss World στην Κίνα, με τα δάκρυα χαράς να κυλάνε ποτάμι! Η μελαχρινή καλλονή Βανέσα Πόνσε Ντε Λεόν δικαιώνει τη χώρα της, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά μια Μεξικάνα στέφεται η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Από τη συμμετοχή της στο Next Top Model του Μεξικού το 2014

Η σαγηνευτική 26χρονη, που το 2014 είχε κερδίσει στο Next Top Model της χώρας της, παρέλαβε το στέμμα από την περσινή νικήτρια, την Iνδή Μανούσι Τσιλάρ. Επικράτησε ανάμεσα στις 30 φιναλίστ του 68ου διαγωνισμού Μις Κόσμος, που έγινε στο νησί Χαϊνάν της Κίνας με τη συμμετοχή 118 υποψηφίων.

Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου έχει πτυχίο στις Διεθνείς Επιχειρήσεις, έχει εργαστεί ως μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, είναι εθελόντρια σε μεταναστευτική οργάνωση και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου ιδρύματος απεξάρτησης για κορίτσια: «Πιστεύω στην αγάπη, την τέχνη και το ενδιαφέρον για τους άλλους ανθρώπους... Προσπαθώ να κάνω όσους συναντώ να χαμογελάνε» είπε κατά τη μεγάλη βραδιά

Η Ελληνίδα υποψήφια Μαρία Λεπίδα συναγωνίστηκε επάξια τις κοπέλες που επικράτησαν στους εθνικούς διαγωνισμούς των άλλων χωρών. Ωστόσο, η 20χρονη Μις Ελλάς δεν κατάφερε να περάσει στην τελική φάση του διαγωνισμού.

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top