Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ζουν έναν θυελλώδη έρωτα;

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στο star.gr

Οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι μαζί και ευτυχισμένοι όλο και φουντώνουν.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό υπήρξαν σενάρια περί χωρισμού, αλλά φαίνεται ότι οι δυο τους συνεχίζουν να είναι μαζί και  να απολαμβάνουν την ευτυχία τους μακριά από όλους και από όλα.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το star.gr στα γυρίσματα του νέου του video clip!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και η κριτής του GNTM, τον περασμένο Σεπτέμβρη πέρασαν μία σοβαρή κρίση, η οποία οδήγησε στον χωρισμό αλλά από τις αρχές Νοεμβρίου έχουν έρθει και πάλι κοντά, με διάθεση να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Αργυρός: Δείτε πώς αντέδρασε, όταν τον ρώτησαν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ωστόσο, ανάμεσα στο ζευγάρι συνεχίζουν να υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα, όπως το γεγονός ότι σύντομα θα αναγκαστούν να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, μιας και η βάση του διάσημου μοντέλου είναι η Νέα Υόρκη, όπου ζει μόνιμα τα τελευταία επτά χρόνια. Στην Αμερικανική μητρόπολη της μόδας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει καταφέρει να «χτίσει» μια πολύ σημαντική καριέρα στον κόσμο του μόντελινγκ, κάνοντας συγχρόνως ταξίδια ανά τον κόσμο για επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις κορυφαίων οίκων και brands. Έτσι, η τεράστια απόσταση που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή αυτόματα δυσκολεύει τις συνθήκες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife.

Βέβαια, ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ηλιάνα, έχουν επιβεβαιώσει όσα γράφονται εδώ και μήνες για την μεταξύ τους σχέση, ενώ και οι δυο κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

«Φήμες υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν για όλα τα δημόσια πρόσωπα. Δεν θα απαντήσω για τα προσωπικά μου», δήλωσε πρόσφατα το μοντέλο, στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής έχει πει «μην ακούτε τίποτα. Ψέματα είναι όλα!», όταν ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top