H Ζαρίφη συγκινεί: Σε ήθελα εδώ ρε πατέρα να κάνουμε ένα τσιγάρο..

Όσα έγραψε σε ανάρτησή της η παρουσιάστρια

Κατερίνα Ζαρίφη

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη. 

Η παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στον πιο αγαπημένο της Νίκο το πρωί της Πέμπτης μέσω των social media κι αυτός δεν είναι άλλος από τον πολυαγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή πριν πέντε χρόνια.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε απεικονιζόταν ο πατέρας της ενώ το κείμενο με το οποίο το συνόδεψε δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

«Άλλη μια χρονιά ξημερώνει του Αϊ Νικόλα και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν. Αυτά σου άρεσαν. Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά. Χαίρομαι που μου το λένε. Αλλά σε ήθελα εδώ ρε πατέρα να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσύ να σου πω και γω. Και ας μην έλεγες πολλά. Εμείς πάντα καταλαβαίναμε. Χρόνια πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας» έγραψε στην λεζάντα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Άλλη μια χρόνια ξημερώνει του Αϊ Νικόλα Και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν Αυτά Σου άρεσαν Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια Και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά Χαίρομαι που μου το λένε Αλλά σε ήθελα έδω ρε πατέρα Να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσυ να σου πω και γω Και ας μην έλεγες πολλά Εμείς πάντα καταλαβαίναμε Χρόνια Πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zArIfIoUs (@zarifious) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top