Πασίγνωστος παρουσιαστής στα «δίχτυα» wannabe παρουσιάστριας με κρυφό video

Πώς παγίδεψε τον τηλεστάρ η γυναίκα "αράχνη"

Σκιά γυναίκας

Σάλος έχει ξεσπάσει από τα καμώματα «εκκολαπτόμενης» παρουσιάστριας της ενημέρωσης, η οποία παρά την ευκαιρία που της δόθηκε το καλοκαίρι σε τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια τηλεοπτική στέγη την τρέχουσα σεζόν. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, η δημοσιογράφος εργαζόταν σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Αττικής και φέτος το καλοκαίρι παρουσίασε τη δική της ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή σε πανελλαδικό τηλεοπτικό σταθμό, χωρίς όμως να καταφέρει να παραμείνει στο κανάλι. 

Είναι γνωστό στην «πιάτσα» ότι η ανοιχτόχρωμη καλλίγραμμη δημοσιογράφος, η οποία απ΄ότι λένε οι συνάδελφοί της έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, την «πέφτει» σε οποίο διευθυντικό στέλεχος καναλιού μιλάει ελληνικά, ευελπιστώντας ότι με τις «καλές επαφές στενού τύπου» που διατηρεί θα καταφέρει να τρυπώσει κάπου, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Αποτελεί κοινό μυστικό στον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, ότι έβγαζε ιστορίες από το μυαλό της. Έλεγε δεξιά και αριστερά ότι είχε πολύ καλή σχέση με τα διευθυντικά στελέχη της ενημέρωσης, τα οποία όμως «έθαβε» πίσω από την πλάτη τους. Τα ίδια έλεγε και για την «πυραμίδα» της διοίκησης με την οποία προσπαθούσε να «ρίξει γέφυρες».

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι είναι η σχέση την οποία ανέπτυξε με πρωτοκλασάτο χωρισμένο παρουσιαστή. Η γνωριμία ξεκίνησε με την ανταλλαγή κάποιων μηνυμάτων και συνεχίστηκε με επισκέψεις της wannabe παρουσιάστριας στο σπίτι του τηλεστάρ, ο οποίος είναι «επιρρεπής» στο ωραίο φύλο.  

Μάλιστα, όσο βρισκόταν στο σπίτι του, το θηλυκό που «είναι έτοιμο για όλα», φέρεται να κατέγραψε σε βίντεο με το κινήτο της κάποιες στιγμές εν αγνοία του, τις οποίες μάλιστα επιδεικνύει ως «κατόρθωμα». 

Όταν ο παρουσιαστής έμαθε ότι κυκλοφορεί το συγκεκριμένο βίντεο έγινε «πυρ και μανία» ζητώντας τον λόγο από τη νεαρή φιλόδοξη και «γυναίκα αράχνη» 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top