«Σπασμένο Γυαλί» του Άρθουρ Μίλλερ - Τι λένε οι πρωταγωνιστές στο STAR

Από Τετάρτη έως Κυριακή στο θέατρο "Πόλη"

Το βραβευμένο έργο του Άρθουρ Μίλλερ, «Σπασμένο Γυαλί» ανεβαίνει στο θέατρο "Πόλη", σε σκηνοθεσία Άσπας Καλλιάνη. Οι πρωταγωνιστές μιλούν στη δημοσιογράφο του Star, Άννα Σταματιάδου, για την παράσταση που καθηλώνει το κοινό.

Μπρούκλιν 1938: Τη Νύχτα των Κρυστάλλων ένα ζευγάρι Εβραίων ετοιμάζεται να πάει στον κινηματογράφο, μια ξαφνική μυστηριώδης παράλυση ανατρέπει τα πάντα. Ο Γιάννης Βούρος αναλαμβάνει να ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου….

«Είναι πολλά τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται. Oι σχέσεις, η κακοποίηση, ο ρατσισμός, ο φόβος, η οικονομική κρίση - Όλα αυτά όμως, καταφέρνει ο Μίλερ και τα εντάσσει σε μια οικογένεια και καταφέρνει μέσα από τους χαρακτήρες να χαρτογραφήσει το γενικότερο κακό που απειλεί τον κόσμο… Καλώς ή κακώς η κοινωνία αποτελείται από κύτταρα, αν αρρωστήσει το ένα μπορεί να αρρωστήσει το διπλανό, και ξαφνικά δημιουργούνται καρκινώματα», ανέφερε ο Γιάννης Βούρος.

Μαζί του στο αριστούργημα του Μίλλερ οι: Παναγιώτα Βλαντή, Δήμητρα Σιγάλα, Νίκος Γεωργάκης και Κάτια Γκουλιώνη. Όλοι τους δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, θίγουν θέματα που καίνε και συγκινούν.

«Η κακοποίηση είτε είναι σωματική, είτε είναι λεκτική, είτε είναι ψυχολογική πρέπει κάποια στιγμή να την αντιμετωπίσουμε και να μιλήσουμε. Να περάσουμε απέναντι, να αντιμετωπίσουμε τον φόβο μας», τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Εγώ κάνω την αδερφή της Σύλβιας που έχει αυτό το πρόβλημα. Είμαι μια πιο γήινη παρουσία, που κοιτάω τα πιο απλά πράγματα και προσπαθώ μέσα από αυτά να ξεχαστώ και να κάνω και τους άλλους να ξεχάσουν το πρόβλημα, αλλά ένα τέτοιο πρόβλημα δεν κουκουλώνεται», πρόσθεσε η Δήμητρα Σιγάλα.

Η παράσταση της Άσπας Καλλιάνη που έκανε χτες, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, επίσημη πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους παρουσιάζεται από Τετάρτη έως Κυριακή στο θέατρο Πόλη. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top