Κατερίνα Γερονικολού: Στο πλευρό της ο Γιάννης Τσιμιτσέλης!

Τι δήλωσε στις κάμερες ο ηθοποιός

Ανανεωμένη, λαμπερή και όμορφη εμφανίστηκε η Κατερίνα Γερονικολού στο ντεμπούτο της ως «Λίζα Πετροβασίλη» στο θρυλικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο» σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.

Το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Ήβη έγινε η πρεμιέρα και φυσικά, από το πλευρό της δεν έλειπε και ο σύντροφος της Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Το ζευγάρι μπορεί όλο αυτό το διάστημα να κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική του ζωή, αλλά και γενικά κοινές επίσημες εμφανίσεις, ωστόσο, η πρεμιέρα της Κατερίνας Γερονικολού ήταν μια ευκαιρία για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να δείξει ότι είναι στο πλευρό της σε όλα.

Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, οι δυο τους πόζαραν στους φωτογράφους μετά το τέλος της παράστασης και έδειχναν να μην κρύβουν τον έρωτά τους! Αυτή ήταν μια από τις λίγες φορές βέβαια, που τους είδαμε τόσο διαχυτικούς μεταξύ τους, μιας και παρόλο που ως τώρα έχουν κάνει ελάχιστες επίσημες εμφανίσεις.

Πρεμιέρα για την παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο»-Ήταν όλοι εκεί!

Μάλιστα, ο Γιάννης μίλησε για την Κατερίνα δημόσια: «Η Κατερίνα είναι εξαιρετική και θα είναι εξαιρετική και οι περισσότεροι που έχουν δει την παράσταση, αυτό λένε και εκτός αυτού, δεν περιμένω να ακούσω τους άλλους τι λένε. Εμπιστεύομαι τα δικά μου τα μάτια. Αυτό που κάνει είναι πάρα πολύ δύσκολο και ήταν από την αρχή πολύ επικίνδυνο. Ήμουν από τους ανθρώπους που της έλεγαν να το σκεφτεί πάρα πολύ πριν το κάνει, παρόλα αυτά το ξεκίνησε, το πίστεψε και είναι εξαιρετική».

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για το εάν συγκατοικεί με την Κατερίνα Γερονικολού, τότε εκείνος απάντησε: «Θέλεις να σου πω και το ΑΦΜ μου κιόλας; Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις».

Εδώ το ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, ο οποίος είχε παντρέψει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top