Ρούλα Ρέβη: Τι ζητάει η Ελένη Μενεγάκη στο photoshop!

Τι αποκάλυψε η επιτυχημένη φωτογράφος

Πρώτη δημοσίευση 14/11/2018 14:27

Με τον φακό της έχει φωτογραφίσει τους πιο διάσημους Έλληνες… H πολύ επιτυχημένη φωτογράφος, Ρούλα Ρέβη μίλησε για όλα στο περιοδικό Gala.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο photoshop. Η γνωστή φωτογράφος έχει συνεργαστεί πολλές φορές και με την Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν μου αρέσει να πάρω μια επώνυμη γυναίκα που έχει ύψος 1,60 και να την κάνω 1,80, όπως βλέπω να γίνεται πια στα περιοδικά. Το θεωρώ άκυρο. Και δεν το κάνουν πουθενά στο εξωτερικό. Κι όπου το 'χουν κάνει, έχουν φάει μήνυση. Δεν μπορώ να πάρω μια κοπέλα που είναι 70 κιλά και να την κάνω 50. Δεν γίνεται. Θα τη φτιάξω μέχρι εκεί που δεν θα νιώσεις ότι σε κοροϊδεύω, που δεν θα τη συναντήσεις κάπου και θα σκεφτείς "πώς είναι έτσι αυτή; Με δουλεύουν;".

Αυτό είναι μεγάλο φάουλ για έναν φωτογράφο. Πώς να σ' το πω; Είναι σαν να πάρεις τη Μενεγάκη και να την κάνεις 1,80 μ. Ούτε η ίδια δεν θα το 'θελε και ποτέ δεν το 'χει ζητήσει. Αντιθέτως, μου έχει ζητήσει περιοδικό να μικρύνω τα χείλη της Μενεγάκη, πράγμα που φυσικά αρνήθηκα. Όμως ένας νεότερος φωτογράφος μπορεί να το κάνει.

Έχει γίνει και του το 'χει πετάξει η Ελένη στα μούτρα και με το δίκιο της. Γίνονται τέτοια σουρεαλιστικά. Βλέπεις ένα σώμα κανονικό και από κάτω πόδια τρία μέτρα. Καρτούν. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top