Ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε με σκληρά λόγια στο Open

Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του για τα «Αποκαλυπτικά»

Την δική του απάντηση του στο Open για το «κόψιμο» της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» έστειλε, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Μένιος Φουρθιώτης.

Tέλος ο Φουρθιώτης από το OPEN - Η δικαστική διαμάχη με το κανάλι

Ο πρώην παρουσιαστής του καναλιού μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Θεμιστοκλή Σοφού, αλλά και της ιδιοκτήτριας εταιρείας των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής του «Αποκαλυπτικά Live», δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται για τελεσίδικη απόφαση συνιστώντας «ψυχραιμία και υπομονή».

Το backstage του "διαζυγίου" Φουρθιώτη - Open

Κι αυτό έρχεται ως απάντηση στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής το Open γνωστοποιώντας την οριστική διακοπή της συνεργασίας του με τον Μένιο Φουρθιώτη και συγκεκριμένα γράφοντας:

"Οριστική Διακοπή Συνεργασίας OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη
Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μαίανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του".
 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Μένιου Φουρθιώτη: 


Σχετικά με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN BEYOND TV για τη διακοπή της συνεργασίας με τον κ. Μαίνανδρο- Γεώργιο Φουρθιώτη ο κ. Θεμιστοκλής Σοφός δηλώνει:

«Η Ανακοίνωση είναι Περιττή και Εμπαθής. Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού, Ψυχραιμία και Υπομονή», ενώ η ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δηλώνει τα εξής:

«Η συνέχεια της δικαστικής έκβασης, αφορά τα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top