Λένα Μαντά: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη και τον άνδρα της!

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης»

Με την οικογένειά της πήγε η γνωστή και επιτυχημένη συγγραφέας, Λένα Μαντά στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» στο θέατρο Παλλάς, το βράδυ της Τρίτης.

Φυσικά, το παρών έδωσε όλη η showbiz. Άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης έσπευσαν να τιμήσουν τους συντελεστές της παράστασης αλλά και να απολαύσουν τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Όλη η showbiz στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες της Σμύρνης»!

Η Λένα Μαντά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Μαρία, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου είχε δηλώσει για εκείνη «Η Μαρία έχει μεγαλώσει πια κι έχουμε τη σχέση που έχει κάθε μάνα με την κόρη της, η οποία δεν έχει ακόμη παντρευτεί. Είναι ελεύθερη. Είναι μία περίπλοκη σχέση... Υπάρχουν συγκρούσεις, πολλές φορές μεγαλειώδεις, αλλά πάντα τα βρίσκουμε κι είμαστε αγαπημένες... Είμαι πιο αυστηρή με τον γιο μου, τον Αλέξανδρο. Έχουμε σχέση πάθους. Αρκεί μόνο μια ματιά για να συνεννοηθούμε, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακόμα κι από την ανεπαίσθητη κίνηση που θα κάνω στο φρύδι μου. Αλλά είμαι πιο αυστηρή μαζί του, ίσως γιατί η κόρη μου είναι η συνέχειά μου. Η συνέχεια των κυττάρων μου. Την έχω κανακέψει παραπάνω».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top