Ελένη Μενεγάκη: Η λαμπερή εμφάνιση στην φωταγώγηση της Πύλης του Αδριανού!

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού

Ελένη Μενεγάκη

Τα τελευταία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη είναι η πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού και το βράδυ της Τετάρτης, η λαμπερή παρουσιάστρια πήγε στη συμβολική φωταγώγηση των δύο σημαντικότατων μνημείων της πόλης των Αθηνών, του Ναού του Ολυμπίου Διός και της Πύλης του Αδριανού.

Η Ελένη φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Επέλεξε να φορέσει maxi lace φόρεμα – δια χειρός MiRo Designers – σε υπέροχη pink απόχρωση και σε ρομαντικό ύφος. 

Το look συνδύασε με velvet boots σε μωβ απόχρωση και φορώντας στα χέρια το pink ribbon της εκστρατείας.

Το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων – Οροσήμων σε ροζ χρώμα γίνεται με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη. 

Η παρουσιάστρια του Alpha δίνει κάθε χρόνο το παρών σε αυτή την τόσο σημαντική βραδιά, ενώ ενισχύει με κάθε τρόπο το μήνυμα της καμπάνιας. 

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια κάνει, κάθε χρόνο στα γενέθλιά της (στις 29 Οκτωβρίου), δώρο μια μαστογραφία στον εαυτό της. 

Η εκστρατεία ενημέρωσης των Estée Lauder Companies εστιάζει φέτος στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s #TimeToEndBreastCancer.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top