Σωσίας του Tom Hanks έστησε πλεκτάνη στο όνομα του ηθοποιού!

Έμπλεξε τη μισή Αθήνα!

Σιγά-σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι της απάτης που έστησαν επιτήδειοι με επίκεντρο τον Tom Hanks. Όπως όλα δείχνουν, ένας εκ των δραστών εμφανίζεται ως σωσίας του διάσημου ηθοποιού.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Παρουσιάστηκε ως Tom Hanks, απέσπασε 20.000 δολάρια ως προκαταβολή, μοιράστηκαν προσκλήσεις και όλα έμοιαζαν ιδανικά μέχρι τη στιγμή που το έμαθε ο original Tom Hanks και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της απάτης. Ο λόγος για έναν άγνωστο ο οποίος είναι μάλλον ο σωσίας του Χολιγουντιανού σταρ.

Η ανάρτηση του αληθινού Tom Hanks στο Twitter είναι σαφής και ρητή.

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα, κάτι που δεν είναι, ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», γράφει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Προσέξτε να μη σας εξαπατήσουν».

Εξαπάτησε όμως, την PR manager και πρέσβειρα του νεοσύστατου Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, Άντα Ηλιοπούλου. Ο επιτήδειος τη βρήκε μέσω Facebook και κανόνισαν τα πάντα μέσω βιντεοκλήσης. Της ζήτησε μάλιστα, να συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες για να τον στηρίξουν οικονομικά στο ίδρυμα που θέλει να στήσει μέσω της Tom Hanks Management. Βασικός, δήθεν, σκοπός του η παροχή οικονομικής βοήθειας στους πληγέντες από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι

Εκείνη πείθεται για τις αγνές προθέσεις του και ενεργοποιεί τις επαφές της. Καταφέρνει μάλιστα, να του κλείσει ραντεβού με τη σύζυγο κορυφαίου επιχειρηματία της χώρας. Την ίδια σχεδόν στιγμή καταθέτει 20.000 ευρώ στους τέσσερις λογαριασμούς που της υποδεικνύει ο “Tom Hanks”.

Τι είχε συμβεί

Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήδη διερευνά την υπόθεση έπειτα από καταγγελία της κυρίας Ηλιοπούλου. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ένας ελληνικός τραπεζικός λογαριασμός στην Alpha Bank. Αυτός δείχνει να ανήκει σε πρόσωπο με το αραβικό όνομα «Μοχάμεντ» και εστάλη στην κυρία Ηλιοπούλου μαζί με τρεις ακόμη λογαριασμούς ξένων τραπεζών για την κατάθεση της προκαταβολής που θα επισφράγιζε τον ερχομό του διάσημου ηθοποιού στη χώρα μας.

Είχε ήδη δει το φως της δημοσιότητας πρόσκληση που ανέφερε ότι ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός θα παραλάμβανε το βραβείο αριστείας «Αριάδνη» για το έργο ζωής, τη φιλελληνική του δράση και την ταινία «Mamma Mia!» -όπου είναι παραγωγός-, και η οποία προωθεί την Ελλάδα ως ιδανικό τουριστικό προορισμό. Κάτι που το Ίδρυμα διαψεύδει κατηγορηματικά ως κατασκευασμένη είδηση τονίζοντας ότι ουδέποτε εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top