Έγινε οκτώ η Έμμα -Συγκινεί η Zήνα Κουτσελίνη στα γενέθλια της κορούλας της

Όλα για τη μοναχοκόρη της!

Ζήνα Κουτσελίνη

Δεν είναι λίγες φορές που η αγαπημένη μας Ζήνα Κουτσελίνη έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να γίνει μητέρα.

Όμως, από τότε που έφερε στον κόσμο την Έμμα, η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Σήμερα Παρασκεύη, η κόρη της παρουσιάστριας έχει τα γενέθλιά της κι έγινε οκτώ ετών. Έτσι, η περήφανη μαμά, δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής της κούκλας, γράφοντας στο Instagram της: «Ήταν μόλις δύο ετών σ´αυτή τη φωτογραφία  Σαν σήμερα πριν 8 χρόνια γενήθηκε το δικό μου φως και μου φώτισε τη ζωή… Η Έμμα μου, η Ευσταθία Μαρία μου. Μπορεί να χρειάστηκε να παλέψω πολύ για να την αποκτήσω, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι αυτή η διαδρομή ήθελε μόνο πίστη στην ουσία του θέλω μας για να έρθει στη ζωή όχι από ματαιοδοξία αλλά από βαθύ θέλω ψυχής! Αυτό ήταν το μυστικό… Με άλλαξε πολύ! Οξύμωρο αλλά εκείνη τελικά με γέννησε αφού μαζί της ξαναγεννήθηκα… #birthday #mydaughter #alithiesmetizina #mysmile #myonlylove»!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ήταν μόλις δύο ετών σ´αυτή τη φωτογραφία ❤️Σαν σήμερα πριν 8 χρόνια γενήθηκε το δικό μου φως και μου φώτισε τη ζωή... Η Έμμα μου, η Ευσταθία Μαρία μου❤️❤️Μπορεί να χρειάστηκε να παλέψω πολύ για να την αποκτήσω, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι αυτή η διαδρομή ήθελε μόνο πίστη στην ουσία του θέλω μας για να έρθει στη ζωή όχι από ματαιοδοξία αλλά από βαθύ θέλω ψυχής! Αυτό ήταν το μυστικό... Με άλλαξε πολύ! Οξύμωρο αλλά εκείνη τελικά με γέννησε αφού μαζί της ξαναγεννήθηκα... #birthday #mydaughter #alithiesmetizina #mysmile #myonlylove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Koutselini (@zina_koutselini) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top