Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Γωγώ από το «Καφέ της Χαράς»;

Ο έρωτας που της άλλαξε τη ζωή

Η Γωγώ από το «Καφέ της Χαράς»

Και ποιος δε θυμάται τη «Γωγώ» από την επιτυχημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς». Η νεαρή Ελένη Λιάσκα άφησε πίσω της το Κολοκοτρωνίτσι και μετακόμισε στη Μόσχα για χάρη του έρωτα.

Χάρης Ρώμας: To «Καφέ Της Χαράς» επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και μίλησε γι’ αυτή τη μεγάλη απόφαση που πήρε, αλλά και για το αν σκέφτεται να επιστρέψει.

«Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία, τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Είμαι συναισθηματική και ρομαντική και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Χάρης Ρώμας: Επιστρέφει ή όχι το «Καφέ της Χαράς»;

Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Εγώ μιλάω άπταιστα, αγγλικά και ιταλικά, τα ρώσικα με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγία μου! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το -30. Προς το παρόν κάνω κάποιες παραστάσεις στο θέατρο, αλλά στα αγγλικά για την ώρα. Ο άντρας μου είναι μαθηματικός και εργάζεται ως προγραμματιστής υπολογιστών. Περνάμε ωραία στη Μόσχα, αλλά μας αρέσει πολύ η Ελλάδα. Είναι μέσα στα πλάνα μας να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο μέλλον», δήλωσε η Ελένη Λιάσκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top