Συγκίνηση και... ζεϊμπέκικα στο Ηρώδειο για τον Δημήτρη Μητροπάνο

«Έφυγε» από τη ζωή πριν από έξι χρόνια

Συγκίνηση, τραγούδι και νοσταλγία στο Ηρώδειο. Γνωστοί καλλιτέχνες έδωσαν χθες βράδυ μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο που έφυγε πριν έξι χρόνια από τη ζωή.

Τους… είχε όλους το αφιέρωμα που ετοίμασε στο Ηρώδειο το ραδιόφωνο του Μέντα. Τον αποθέωσαν σαν να μην έφυγε ποτέ… Κώστας Μακεδόνας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χάρις Αλεξίου, Δημήτρης Μπάσης, Στέφανος Κορκολής.

Το Ηρώδειο κατάμεστο. Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, γνωστοί καλλιτέχνες, μα πάνω από όλα ο κόσμος που αποθέωνε τον Μητροπάνο, όπου κι αν εμφανιζόταν.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες και χιλιάδες θεατές ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν μουσικά στους μαγικούς κόσμους του Δημήτρη Μητροπάνου με τη Ρόζα, τα Λαδάδικα, τα καλοκαίρια και τους χειμώνες ….

Μεγάλωσε φτωχικά σε μια συνοικία έξω από τα Τρίκαλα μια μπάλα στα χέρια νομίζοντας ότι ήταν ορφανός. Έκανε πολλές δουλειές πριν ανέβει στο πάλκο. Άνθρωπος σταθμός στη ζωή του ο Ζαμπέτας. Το 2012 έκλεισε τα μάτια, η φωνή του δεν σίγησε ποτέ, θα μας συντροφεύει πάντα…

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top