«Πέρασα νευρική ανορεξία»: Πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αποκαλύπτει

Ζύγιζε μόλις… 48 κιλά!

My Style Rocks

Βρέθηκε από τις πασαρέλες του Μιλάνου στο πλατό του «My Style Rocks». 

Τι κι αν ήταν από τις πρώτες συμμετέχουσες που έφυγαν, η Έφη Αναστασοπούλου, άφησε το δικό της στίγμα με τις συγκινητικές εξομολογήσεις που έκανε, σχετικά με την απώλεια του πατέρα της, αλλά και του πατριού της.

Η «ξινή», όπως τη χαρακτήρισαν, του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ που μιλάει 4 γλώσσες και λόγω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων έχει ταξιδέψει σε 41 χώρες, έχει παλέψει και με το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας.

Όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό YOU, όταν εργαζόταν στο Μιλάνο πέρασε ακόμα περισσότερες δυσκολίες. Μετά τον πρώτο χρόνο πήγε σε ιδιωτικό σχολείο και πάλεψε μόνη της για να μάθει άπταιστα ιταλικά, μέχρι που στο τέλος τα κατάφερε. Όμως, σιγά-σιγά το μοντέλινγκ άρχιζε να την κουράζει ψυχολογικά λόγω πίεσης και η Έφη ήθελε ξανά να βρει την πνευματικότητά της. «Κάποια στιγμή πέρασα και μια μικρή νευρική ανορεξία, είχα φτάσει 48 κιλά με ύψος 1,78», αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας: «Το άγχος στην Ιταλία και οι δουλειές με έκαναν να χάνω πολλά κιλά ενώ ήμουν ήδη αδύνατη». Τότε επέλεξε να στραφεί στις ευρωπαϊκές σπουδές, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο International Communication στο IULM Universita στο Μίλανο και επίσης European project management στο Venice International University.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top