Η Λιζ Χάρλεϊ πήρε αποζημίωση από την Αmazon για τον σκύλο της

Oδηγός ντελίβερι παρέσυρε το λαμπραντόρ της

Ένα ατύχημα που κόντεψε να στοιχίσει την ζωή του είχε το αγαπημένο λαμπραντόρ της ηθοποιού, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και εμπλέκεται η εταιρία ΑΜΑΖΟΝ. 

Πιο συγκεκριμένα, το λαμπραντόρ της σταρ, ο Έκτορας, υπέστη πτώση του πνεύμονα ενώ έσπασε και το πόδι του όταν ένας οδηγός ντελίβερι τον παρέσυρε μέσα στο κτήμα της. Η οικογένεια ζήτησε από την εταιρεία παράδοσης να πληρώσει 2.200 ευρώ για τα έξοδα του κτηνιάτρου, αλλά η εταιρεία αρνήθηκε. Ωστόσο όταν η οικογένεια απείλησε ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον της τότε, η εταιρεία συμμορφώθηκε άμεσα και πλήρωσε το ποσό.  Το Σάββατο η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ δήλωσε ότι «η διαφορά έχει διευθετηθεί αν και όλη η διαδικασία κράτησε εννέα μήνες.

Ξανά μπαμπάς ο Ρίτσαρντ Γκιρ στα 69 του 

Ο ηθοποιός, Ρίτσαρντ Γκίρ, στα 69 του ξανά μπαμπάς με την 35χρονη σύζυγό του Αλεξάντρα και αποκάλυψαν  την ευχάριστη είδηση για το μωρό με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν με μία φωτογραφία στο Instagram που απεικόνιζε τον Δαλάι Λάμα να ευλογεί το αγέννητο παιδί της. Στη λεζάντα έγραψε, στα αγγλικά, τα ολλανδικά και στα ισπανικά:

«Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή πριν από λίγα λεπτά. Παίρνουμε ευλογίες για το ανεκτίμητο που θα έρθει. Δεν θα μπορούσαμε να το ανακοινώσουμε προτού το πούμε στην Αγιότητητά του, στον Δαλάι Λάμα». Σύμφωνα με την τοποθεσία στο Instagram , η φωτογραφία ήταν από Ρότερνταμ. Ο Δαλάι Λάμα πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Ολλανδία.

Το φαινόμενο Τζάστιν Μπίμπερ, θέλει να αποκτήσει ως δεύτερη υπηκοότητα την αμερικανική, διατηρώντας όμως και την καναδική ιθαγένεια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θέλει να γίνει αμερικανός γιατί  περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στις ΗΠΑ αλλά και διότι ετοιμάζεται να παντρευτεί με την 21 ετών Χέιλι Μπάλντγουιν, γνωστό μοντέλο. Για να αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα ο 24χρονος τραγουδιστής θα πρέπει να περάσει από όλες τις δοκιμάσεις που περνουν οι κοινοί θνητοί. Όπως μεταξύ άλλων να μάθει την Αμερικανική ιστορία, να ελεγχθεί από το FBI και να δηλώσει πίστη στο Σύνταγμα των ΗΠΑ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top