Ελεονώρα Μελέτη: Η μεταμόρφωση της παρουσιάστριας των 40… καρατίων!

Σήμερα έχει τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της έχει μία από τις πιο πολυσυζητημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη, με τις… πέντε γλώσσες που μετράει αρκετές επιτυχίες τα τελευταία 13 χρόνια. 

Γεννημένη στις 17 Σεπτεμβρίου 1978 στο Παλαιό Φάληρο, σήμερα η νέα μανούλα έκλεισε τα 40 της χρόνια! 

Οικοδέσποινα του «Καφέ»
Με ξανθιά κουπ ξεκίνησε τη καριέρα της ως συντάκτρια στις Διεθνείς Ειδήσεις του τηλεοπτικού σταθμού ALTER το 2001 και το 2003 ανέλαβε τη παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του καναλιού για μια σεζόν. 

Το 2004 πήγε στον ΑΝΤ1 και ξεκίνησε να παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων. Τη σεζόν 2005-2006 θα γινόταν «μπαμ» όπου διαδέχθηκε την Ελένη Μενεγάκη στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή "Πρωινός καφές".

Το καλοκαίρι του 2008, υπέγραψε συμβόλαιο με το Star Channel και βρέθηκε στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», η οποία ολοκληρώθηκε σε τέσσερις σεζόν, το 2012. Παράλληλα, παρουσίαζε και τα δελτία ειδήσεων του σταθμού το σαββατοκύριακο. Τον Ιούνιο του 2009 παρουσίασε τον διαγωνισμό «Playmate of The Year». Τον Απρίλιο του 2012 η «Πρωινή Μελέτη» μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη και μετονομάστηκε σε «Μεσημεριανή Μελέτη». Στις 16 Σεπτεμβρίου 2013 ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής ενημερωτικής ψυχαγωγικής μεσημεριανής εκπομπής με τίτλο «Μελέτησέ το» και πάλι στο Star. 

Το 2014 «μετακομίζει» στο Epsilon την εκπομπή Hashtag. Το 2017 παρουσίασε το «SURVIVOR Πανόραμα» στον ΣΚΑΪ, που παρουσίαζε παρασκήνια, παραλειπόμενα από όσα δεν έδειχναν οι κάμερες, πολλές εκπλήξεις και γυρίσματα σε Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο. Στις αρχές του 2018 πήρε μέρος στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the Stars» στον ΑΝΤ1, όπου αποχώρησε για να γεννήσει το πρώτο της παιδί, τη μικρή Αλεξάνδρα..

To πάρτι-έκπληξη!
Ευτυχισμένη όσο ποτέ η Ελεονώρα γιόρτασε το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά της με την οικογένεια και τους φίλους της. Η γνωστή παρουσιάστρια που γεννήθηκε σαν σήμερα και ο σύζυγος της Θοδωρής Μαροσούλης, ήθελε να θυμάται για πάντα τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά, με ένα πάρτι έκπληξη και την κόρη τους Αλεξάνδρα στην αγκαλιά! 

Από φέτος η Ελεονώρα ανήκει στο δυναμικό του Alpha, έγινε 40 χρονών και όλα δείχνουν πως είναι τα καλύτερά της γενέθλια. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, η συγκίνηση της παρουσιάστρια είναι φανερή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @nonoram !!!! #birthdaygirl #blowthecandles #40thbirthdayparty #thebestisyettocome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priftis Kostas (@priftispr) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top