Ρέμος-Μπόσνιακ: Ο στολισμός, οι καλεσμένοι και η βαρκάδα!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της χρονιάς

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών, σε μία υπέροχη και παραμυθένια τελετή που έγινε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη Μπόσνιακ!

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας. Τα μέτρα ασφαλείας τόσο στο γάμο και όσο και στη λαμπερή δεξίωση με τους 350 καλεσμένους ήταν δρακόντεια για να εξασφαλιστεί η διακριτικότητα που ήθελε ο τραγουδιστής αλλά και η αγαπημένη του για αυτή τη μέρα.

Το μυστήριο έγινε δίπλα στη λίμνη. Ο Αντώνης Ρέμος παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ με παρανυφάκι την 3,5 ετών κορούλα τους, Ελένη!

Η Υβόννη επέλεξε ένα νυφικό, δικής της δημιουργίας, αρκετά στενό στη μέση για να τονίζει το καλλίγραμμο σώμα της και μακρύ πέπλο ενώ ο γαμπρός ένα κομψό κοστούμι με παπιγιόν. 

Φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη η φουσκωμένη κοιλίτσα της νύφης, η οποία "φούντωσε" τις φήμες ότι το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδάκι του...

Έγκυος η Υβόννη Μπόσνιακ;Η φουσκωμένη κοιλίτσα και τα σχόλια των καλεσμένων
 

H Υβόννη επέλεξε παπούτσια Jimmy Choo, ενώ τo μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Έλσα Πρωτοψάλτη και το χτένισμά της ο Στέφανος Βασιλάκης.

Μετά την τελετή το ζευγάρι επιβιβάστηκε με την κόρη του, Ελένη, σε βάρκα που βρισκόταν στη λίμνη και λευκά μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό ενώ μουσικοί τραγουδούσαν το «σήμερα γάμος γίνεται». 

 

Ακολούθησε δεξίωση με το ζευγάρι να κάνει είσοδο με το κομμάτι του δημοφιλούς τραγουδιστή «Μέχρι το τέλος του κόσμου».

Στη συνέχεια Αντώνης και Υβόννη χόρεψαν ένα ρομαντικό ιταλικό blues, ενώ ακολούθησε το καθιερωμένο κόψιμο της τούρτας!

Αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το ζεϊμπέκικο του γαμπρού. Η Πίστα Παπαδοπούλου του τραγουδούσε και ο Σάκης Ρουβάς του χτυπούσε παλαμάκια.

«Τα ‘σπασε» ο Ρέμος στον γάμο του-Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε!

Μέσα στις εκπλήξεις του γάμου ήταν και η παρουσία του Eros Ramazzotti με την οικογένειά του. Ο Ιταλός τραγουδιστής του έρωτα, ανέβηκε στο stage και ερμήνευσε μαζί με τον γαμπρό τις μεγάλες ιταλικές του επιτυχίες, μαγεύοντας τους καλεσμένους με την αισθαντική φωνή του.

Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να πει μερικά λόγια στους καλεσμένους και να τους ευχαριστήσει όλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους, σε αυτή την ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή. «Σας νιώθουμε όλοι οικογένεια. Είστε όλοι εδώ και σας αγαπάμε από καρδιάς…», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Ρέμος-Μπόσνιακ: Ο δεύτερος χορός και το δεύτερο νυφικό που έβαλε η Υβόννη

Ο Χρήστος Δάντης αφιέρωσε στον Αντώνη και στην Υβόννη το «Ένα τραγούδι ακόμα» – μία από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ενώ ο Κώστας Μακεδόνας και η Γλυκερία ερμήνευσαν το «Σ’ αγαπώ πολύ».

Ανάμεσα στους 350 καλεσμένους τους ήταν όλα σχεδόν τα σπουδαία ονόματα της δισκογραφίας όπως η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του την Άντζελα Γκερέκου, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς με την γυναίκα του Κάτια Ζυγούλη, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, η Καίτη Γαρμπή συνοδευόμενη από τονγιο της, Δημήτρη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και άλλοι πολλοί!

Αργά το βράδυ, ο διάσημος Τούρκος σεφ Salt Bae-γνωστός για τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι στο κρέας-επέβλεπε το ψήσιμο εκατοντάδων ζουμερών μπιφτεκιών, που προσφέρθηκαν στους καλεσμένους ως μπέργκερ.

Το πάρτι κράτησε μέχρι το πρωί με τον dj και επί χρόνια συνεργάτη του γαμπρού, Αντώνη Δημητριάδη να ξεσηκώνει τους πάντες.

Οι προετοιμασίες για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους έγιναν με τη βοήθεια της wedding planner Άντζυς Γεωργακοπούλου που και στο παρελθόν είχε αναλάβει την οργάνωση και τη διακόσμηση στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης.

Το μενού του γάμου έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και αποτελείτο από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα ήταν δικής του έμπνευσης.

Στα τραπέζια υπήρχαν τα δώρα του ζευγαριού, ένα κερί που έγραφε «Only for you» ενώ για τις κυρίες υπήρχαν πασμίνες σχεδιασμένες από την Υβόννη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top