Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει την ηλικία της και λέει γιατί δε θα ξαναέκανε botox

Πόσο την άλλαξε η μητρότητα

Η Βίκυ Καγιά

«Ένιωσα σα μην είμαι εγώ» λέει η Βίκυ Καγιά για τη μία (και μοναδική, όπως λέει) φορά που έκανε botox, χωρίς να διστάζει να πει πως έγινε 40 χρονών.

«Ναι, έγινα 40 χρόνων και θέλω πολύ να κάνω ένα πάρτι, αλλά δεν μου έχει βγει γιατί όλο δουλεύω. Θα το κάνω belated. Απλά δεν θα σβήσω τούρτα γιατί έσβησα τον Ιούλιο! Μου αρέσει να γράφει η ηλικία πάνω μου, είναι οι εμπειρίες μου. Ούτε botox δεν κάνω. Μια φορά δοκίμασα να κάνω για να σβήσουν οι ρυτίδες έκφρασης ανάμεσα στα μάτια και ένιωσα σαν να μην είμαι εγώ. Έφυγαν αυτές οι γραμμές και δεν μπορούσα να με κοιτάξω στον καθρέφτη! Ο τρόπος που εκφράζομαι έχει πολλές κινήσεις του προσώπου κι όλο αυτό με χαρακτηρίζει, έχει και πλάκα θεωρώ. Κάποια στιγμή θα το κάνω το botox μου, θα αναγκαστώ, όταν θα κρεμάσουν όλα πια, αλλά όσο μπορώ το αποφεύγω!» είπε η παρουσιάστρια.

Όπως εξηγεί, είναι δύσκολο να προσέχει τον εαυτό της μια μητέρα, πολλώ δε μάλλον με μωρό ςτο σπίτι, αλλά εξηγεί πως «φέτος θα προσπαθήσω να γυμναστώ γιατί έχω πόνους στην πλάτη μου, να κάνω έστω λίγο πιο εντατικά γιόγκα, όχι μια φορά στις δύο εβδομάδες, και να κολυμπάω τρεις φορές την εβδομάδα από 40 λεπτά».

Όσον αφορά το πόσο την άλλαξε η μητρότητα, λέει: «Όχι μόνο με άλλαξε, με έκανε ένα διαφορετικό άνθρωπο. Όταν γίνεσαι μητέρα, αλλάζει το κέντρο βάρους σου, το πόσο σοβαρά παίρνεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Αλλάζεις ως σύντροφος και ως γυναίκα. Αλλάζουν όλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top