Πυξ Λαξ: «Μάγεψαν» τη Θεσσαλονίκη με ένα μεγάλο ροκ πάρτι

Μοναδική βραδιά γεμάτη επιτυχίες

Πυξ Λαξ

Ένα μεγάλο ροκ πάρτι χάρισαν οι Πυξ Λαξ στο κοινό της Θεσσαλονίκης, σε μία συναυλία γεμάτη με το μοναδικό τους ηχόχρωμα και τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Το no1 συγκρότημα όλων των εποχών εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΠΑΟΚ Sports Arena, στην Πυλαία και παρέσυρε το κατάμεστο γήπεδο σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι στην 30χρονη πορεία του.

Μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Πούλα Με», «Έπαψες Αγάπη Να Θυμίζεις», «Δεν Θα Δακρύσω Πια Για Σένα», «Υπάρχουν Χρυσόψαρα Εδώ», «Γιατί» και «Μοναξιά Μου Όλα», αλλά και τραγούδια που έχουν γράψει οι Πυξ Λαξ, όπως το «Ασ’ Την Να Λέει», ξεσήκωσαν το κοινό. Επίσης, δεν έλειψαν τα πιο πρόσφατα κομμάτια τους που έχουν αγαπηθεί και ξεχωρίσει, όπως τα «Τα Καταφέραμε» και «Το Άσπρο Μου Πουκάμισο», τα οποία περιλαμβάνονται στο album «Μία Ημέρα Πριν Το Χειμώνα», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen μετά από 15 χρόνια δισκογραφικής σιγής του συγκροτήματος.

Επόμενος σταθμός των Πυξ Λαξ θα είναι η Αθήνα και, συγκεκριμένα, το Θέατρο Βράχων, όπου θα εμφανιστούν την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top