Χρανιώτης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του και η πρόταση γάμου

''Να ευχηθούμε ότι θα είμαστε μαζί για τα επόμενα 30 χρόνια και παραπάνω''

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Down Town

Έναν χρόνο πριν, ο Γιώργος Χρανιώτης έγινε ο «Χραν», ο Χρανιώλας του Survivor, και οι Έλληνες τον λάτρεψαν για το χιούμορ του και τον εναλλακτικό τρόπο σκέψης, για την ανάγκη του να κάνει γυμνισμό και γιόγκα στον Άγιο Δομίνικο και πολλά όλα.

O Γιώργος Χρανιώτης μιλάει για "συνενοχή" στο Survivor

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς γνώρισε τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντίρα, πώς της έκανε πρόταση γάμου, ενώ μίλησε και για τον γάμο του στην Τήνο.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης:


Αλήθεια πώς γνώρισες τη Γεωργία;
Είχε έρθει να με δει όταν έπαιζα τον Faust με τον Αλέκο Συσσοβίτη στον Βουβό Σεβιτόρο, τον Χάρολντ Πίντερ. Όταν κατέβηκα κάτω τα είπαμε λίγο και όλα μετά πήραν τον δρόμο τους.


Πώς της έκανες πρόταση γάμου;
Καταρχάς, πήρα την απόφαση όσο ήμουν στο παιχνίδι. Οι ακραίες συνθήκες επιβίωσης και ο υποσιτισμός σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα πολύ καθαρά. Φαντάσου ότι γυρνώντας πίσω αποφάσισα να κάνω διακοπές με τον πατέρα και τη μητέρα μου γιατί θεώρησα ότι υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο μαζί τους. Οπότε έκανα μια λίστα με τους πραγματικούς μου φίλους. Άρχισα να δίνω άλλη προτεραιότητα στα πράγματα, να μη χάνω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Κάπως έτσι αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να μοιραστώ τη ζωή μου με τη Γεωργία. Η πρόταση γάμου έγινε μια πανσέληνο του Ιουλίου, όταν ήμασταν στη Χαλκιδική  φιλοξενούμενοι σε έναν φίλο. Πήρα το SUP μου και είπα στη Γεωργία να πάμε μια βόλτα στη θάλασσα. Καθίσαμε στο SUP, είχα βάλει το δαχτυλίδι στην τσέπη, κάποια στιγμή προφασίστηκα ότι ζεσταίνομαι, βούτηξα στη θάλασσα και της το είπα όταν ήμουν μες στο νερό.


Παντρεύτηκες πριν από δύο μήνες στην Τήνο. Πώς τα πέρασες;
Πέρασα καταπληκτικά, γι’ αυτό άλλωστε παντρεύτηκα. Αισθάνθηκα την ανάγκη να γλεντήσω με τη γυναίκα μου. Να γιορτάσουμε το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να είμαστε μαζί τα τελευταία τριάμισι χρόνια και να ευχηθούμε ότι θα είμαστε μαζί για τα επόμενα 30 χρόνια και παραπάνω. Για το υπόλοιπο της ζωής μας.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top