Η πρωτοστάτης του κινήματος #MeToo, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Η Asia Argento ήταν η πρώτη που κατηγόρησε τον Weinstein

Η τελευταία σύντροφος του Anthony Bourdain και πρωτοστάτης του κινήματος #MeToo, Asia Argento, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ενός νεαρού ηθοποιού.

Anthony Bourdain-Asia Argento 

Η 42χρονη ηθοποιός κατηγορείται πως επιτέθηκε σεξουαλικά στον Jimmy Bennett, όταν αυτός ήταν 17 ετών, σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Καλιφόρνια το 2013.

Jimmy Bennett

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, η Asia Argento του σέρβιρε αλκοόλ και στη συνέχεια τον φίλησε και τον έριξε στο κρεβάτι όπου του έκανε στοματικό σεξ, προτού ανέβει επάνω του και τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο Bennett, ο οποίος κάποτε έπαιξε τον γιο της, Argento, στην ταινία «The Heart Is Deceitful Above All Things» το 2004, όταν ο ίδιος ήταν 7 ετών, υπέβαλε μήνυση τον Νοέμβριο του 2017 – μόλις ένα μήνα αφότου η ηθοποιός κατήγγειλε δημόσια τον παραγωγό Harvey Weinstein για σεξουαλική επίθεση.

Τα μηνυτήρια έγγραφα, που δημοσίευσαν οι New York Times, αποκαλύπτουν πως η Argento, εξαγόρασε τη σιωπή του έναντι 380.000 δολαρίων.

Στην αρχική του μήνυση ο νεαρός ηθοποιός ζητούσε αποζημίωση 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικού άγχους, απώλειας εισοδήματος και επίθεσης. 

Μάλιστα, οι δικηγόροι του υποστήριξαν πως η σεξουαλική επίθεση ήταν τόσο τραυματική που επηρέασε την καριέρα του ως ηθοποιός.

Ο Bennett σήμερα είναι 22 ετών.

Στη μηνυτήρια αναφορά υπήρχαν και τρεις φωτογραφίες που τράβηξε ο νεαρός κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους που δείχνει αυτόν και την Argento γυμνούς στο κρεβάτι, αν και μόνο σε μία από αυτές φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Οι όροι της συμφωνίας, στους οποίους περιλαμβανόταν χρονοδιάγραμμα πληρωμών, οριστικοποιήθηκαν τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα έγγραφα που έχουν στην διάθεσή τους οι New York Times.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η δικηγόρος της ηθοποιού, περιέγραψε το συγκεκριμένο ποσόν ως «βοήθεια προς τον Bennett».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top